19 mars 2024

3 min läsning

Underhållning

Vinterns premiärer på HBO Max: Kavalkad av drama, komedi och spänning

Februari och mars bjuder på en härlig blandning av nya serier och återkommande favoriter på HBO Max. Från gripande dokumentärer till spännande dramaserier och komedier som får dig att skratta högt, här är vad du inte vill missa:

True Detective: Night Country med prisbelönade Jodie Foster och Kali Reis i huvudrollerna kan du streama på HBO Max.

True Detective: Night Country (streamer nu)
HBO Max bjuder in dig till den iskalla världen i Ennis, Alaska, där mysteriet om de försvunna forskarna vid Tsalal Arctic Research Station väntar på att bli löst. I den spännande dramaserien "True Detective: Night Country" följer vi detektiverna Liz Danvers, spelad av Jodie Foster, och Evangeline Navarro, porträtterad av Kali Reis, när de konfronterar de mörka hemligheterna som lurar under den eviga isen.

När natten sveper in över det ödsliga landskapet i Ennis blir det uppenbart att det finns något fasansfullt som gömmer sig bland skuggorna. Åtta män som arbetar vid forskningsstationen försvinner spårlöst, och det är upp till Danvers och Navarro att avslöja sanningen bakom deras försvinnande. Men för att göra det måste de också konfrontera sina egna inre demoner och gräva djupt ner i de mörka hemligheter som har begravts under isen.

Utforska de djupa mysterierna och de mörka hemligheterna som lurar under ytan i detta fängslande drama.

The Unbreakable Tatiana Suarez (Premiär 1 februari)
Följ den inspirerande resan hos MMA-fightern Tatiana Suarez när hon återvänder till ringen efter fyra års skadeuppehåll. En dokumentär som hyllar uthållighet och passion inom idrottens värld.

Curb Your Enthusiasm - Säsong 12
Larry David är tillbaka för den tolfte och sista säsongen av denna prisbelönta komediserie där han spelar en fiktiv version av sig själv. Få reda på varför Larry alltid lyckas hamna i trubbel trots sitt privilegierade liv.

FEUD: Capote vs. The Swans (Premiär 7 februari)
Utforska den dramatiska relationen mellan Truman Capote och New Yorks societetsdamer i denna andra säsong av Ryan Murphys antologiserie. En berättelse om kärlek, svek och glamour från en svunnen era.

Tokyo Vice - Säsong 2 (Premiär 8 februari)
Dyk djupt in i Tokyos undre värld i denna kritikerrosade kriminaldramaserie som löst baseras på verkliga händelser. Följ journalisten Jake Adelstein i en kamp mot brottslighet och korruption.

The Tourist - Säsong 2 (Premiär 16 februari)
Jamie Dornan och Danielle Macdonald återvänder i den spännande fortsättningen på denna thriller där ett par hamnar i fara när de konfronterar sin mörka historia. En berättelse om hemligheter och överlevnad.

The Regime (Premiär 4 mars)
Kate Winslet leder en stjärnspäckad ensemble i denna nya HBO Original-serie som skildrar ett modernt europeiskt styre på randen till sammanbrott. En politisk thriller om makt och korruption.

The Girls on the Bus (Premiär 14 mars)
Följ fyra kvinnliga journalister som täcker en presidentkampanj i denna komedi och karaktärsdrivna drama. En berättelse om rivalitet, vänskap och kampen om sanningen i en värld av politik.

Så oavsett om du är ute efter spänning, skratt eller en dos av verklighetens drama har HBO Max något för alla under vintermånaderna! Se till att inte missa dessa otroliga premiärer och njut av en härlig tid framför skärmen.

Fler artiklar i samma ämne: