02 november 2023

2 min läsning

Underhållning

Oktober på HBO Max: Nya säsonger på dina favoritserier att längta efter

HBO Max fortsätter att leverera högkvalitativa serier och spännande innehåll under oktober 2023. Här är en översikt över de kommande premiärerna som du inte vill missa.

"The Gilded Age" är en historisk TV-serie som utspelar sig under 1880-talets högkonjunktur i New York City. Säsong 2 har premiär i oktober 2023 på HBO Max. copyright

HBO Max 2023

The Gilded Age Säsong 2 (premiär 30 oktober)
"The Gilded Age" är en historisk TV-serie som utspelar sig under 1880-talets högkonjunktur i New York City. I säsong 2 följer vi Marian Brook när hon navigerar genom den glamorösa, men ibland brutala, världen hos sina rika fastrar. Serien ger oss en inblick i den tid då det moderna samhället började formas och löften om framtidens möjligheter låg i luften.

The Pact säsong 2 (premiär 1 oktober)
I säsong 2 av "The Pact" följer vi en grupp människor som ingår i en hemlig pakt för att skydda sig själva och sina nära. Denna säsong blir en familj tvungen att konfrontera begravda hemligheter som kommer att förändra deras liv för alltid. Spänningen är på topp när hemligheter avslöjas och allianser sätts på prov.

Doom Patrol säsong 4 (premiär 13 oktober)
"Doom Patrol" är en amerikansk superhjälte-tv-serie baserad på DC Comics superhjälteteam. Säsong 4 levererar en unik och ovanlig superhjälteupplevelse med sina excentriska karaktärer och oväntade äventyr. Följ med på ännu en galen resa med Doom Patrol-teamet.

Rick & Morty Säsong 7 (premiär 16 oktober)
Den älskade tecknade serien för vuxna, "Rick & Morty," är tillbaka med säsong 7. Klassisk smarta humor och udda karaktärer. Förvänta dig galna äventyr när Rick och Morty ger sig ut i multiversum igen.

Fear the Walking Dead Säsong 8 (premiär 23 oktober)
Säsong 8 av "Fear the Walking Dead" avslutar den spännande resan för denna zombie-apokalyps-serie. Förvänta dig intensiva överlevnadskamper och dramatiska vändningar när karaktärerna försöker navigera i en värld full av faror. Detta är den sista delen av den sista säsongen, så förvänta dig extremt mycket action.

30 Coins Säsong 2 (premiär 23 oktober)
Lagom till Halloween kommer säsong 2 av den spanska skräckserien "30 Coins." Serien, producerad av HBO Europe i Spanien, fortsätter att skapa spänning och skräck med sina övernaturliga element och skrämmande händelser. Perfekt för de som älskar en god skräckhistoria.

My Muslim Husband (premiär 27 oktober)
Denna rumänska dokumentärfilm utforskar den unika relationen mellan Liz och Daniel. Daniel har konverterat till islam, och när de gifter sig tvingas de att konfrontera både sina egna fördomar och samhällets förväntningar. En berörande berättelse om kärlek, fördomar och att övervinna hinder.

Oktober på HBO Max kommer att vara fylld med spänning, skräck, och en dos historia. Det är definitivt en månad att se fram emot

Fler artiklar i samma ämne: