15 maj 2024

5 min läsning

Underhållning

Heta streamingpremiärer att se fram emot i juni 2023

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg är det dags att kolla in de hetaste streamingpremiärerna för den kommande månaden. Under juni släpps en imponerande lineup av omtalade serier och filmer samt inte minst flera omtalade dokumentärer. Det finns något för alla smaker. Gör dig redo att njuta av en sommar fylld med spänning, drama och oförglömlig underhållning!

En glad familj tittar på tv och äter popcorn.

Premiärer i juni från HBO Max

I en värld av underhållning där varje dag bjuder på nya berättelser och äventyr, är juni månad inget undantag när det gäller HBO Max.

I
The Idol (premiär 5/6) får vi träffa Tedros, den karismatiske och manipulativa ledaren för en självhjälpsekt som lovar "förnyelse och återfödelse" till unga musiker. I rollen som Tedros har vi ingen mindre än Abel "The Weeknd" Tesfaye.

Sätt på dig dina bästa klackskor och förbered dig för en sprudlande återförening med Carrie, Miranda och Charlotte! I säsong 2 av And Just Like That... (premiär 22/6) kastas vi tillbaka till en värld av cocktails, fester och tongivande mode.

Stig in i den politiska bubblan och upplev året 2020 på nära håll.
Unprecedented (premiär 8/6) är en gripande dokumentärserie som ger oss exklusiv tillgång till återvalskampanjen och familjen Trump. Utforska maktens korridorer och alla intriger som kantade de här turbulenta dagarna i amerikansk historia.

Bruce Lee's vision blir äntligen verklighet! Följ med tillbaka till San Franciscos Chinatown under andra hälften av 1800-talet och upplev Tong-krigens brutalitet i den efterlängtade tredje säsongen av
Warrior (premiär 29/6).

Samla din streaming i vårt bästa paket: All underhållning från Netflix, C More och HBO Max.

Premiärer i juni från C More

C More levererar flera höjdpunkter i juni.
Intelligence (premiär 6/6) tar oss med till underrättelsegruppen CySec som bekämpar cyberbrott, och den amerikanske NSA-agenten Jerry som ofta ställer till med mer skada än nytta.

Morden i Helsingör (premiär 4/6) återkommer med en fjärde säsong där polisen Dan Sommerdahl löser mord och kämpar för att rädda sitt äktenskap.

Dessutom kan vi se fram emot American Sicario (premiär 2/6), en action-thriller om en amerikansk gangster som smider planer på hur han ska kunna bli en av Mexikos mest inflytelserika.

Samla din streaming i vårt bästa paket:
All underhållning från Netflix, C More och HBO Max.

Premiärer i juni från Viaplay

Viaplay har så klart också spännande titlar att erbjuda i juni.

After We Fell
(premiär 2/6) tar oss med på en fortsättning av Tessa och Hardins komplicerade kärleksrelation, där svartsjuka och oförutsägbara beteenden hotar att rasera allt de har.

Outlander
(premiär 17/6) återvänder med sin sjunde säsong och tar oss med på en resa genom tid och konflikter när Claire och Jamie kämpar för att vara tillsammans och förändra historiens gång.

För de yngre kommer: Lyle Lyle Crocodile (premiär 23/6), en charmig historia om Josh och hans nya vän - en sjungande krokodil.

Se Viaplays filmer och serier med All Film & Serier från C More, Viaplay och HBO Max.

Premiärer i juni från Netflix

Netflix fortsätter att imponera med sitt breda utbud av premiärer.

Black Mirror (premiär 15/6) är tillbaka med sin sjätte säsong och levererar ännu mer skruvade berättelser och oväntade vändningar.

Extraction 2 (premiär 16/6) tar oss tillbaka till den skicklige kommandosoldaten Tyler Rake som tar sig an ännu ett livsfarligt uppdrag.

Dessutom kan vi se fram emot The Witcher säsong 3 (premiär 29/6), där vi följer Geralt och Yennefer i deras kamp för att skydda Ciri i en värld fylld av mörka krafter.

Vi har flera dokumentärer: I Tour de France: Klassikern inifrån (premiär 8/6) får vi följa flera lag genom tårar och triumf när de tävlar i 2022 års upplaga av världens tuffaste cykellopp. I Eldorado: Allt nazisterna hatar (premiär 29/6) får vi veta mer om friheten i 1920-talets Berlin innan Hitler kom till makten.

Samla din streaming i vårt bästa paket: All underhållning från Netflix, C More och HBO Max.

Premiärer i juni från SkyShowtime

SkyShowtime satsar mycket på film i juni: Ticket to Paradise (premiär 7/6) är en romantisk komedi där George Clooney och Julia Roberts spelar ex-paret som måste stoppa deras dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.

Watcher (premiär 6/6)tar oss med till Bucharest där en ung amerikansk kvinna misstänker att en granne kan vara en seriemördare.

Bros
(premiär 16/6) är en gripande film som kretsar kring två homosexuella män när de famlar sig fram mot kärleken, en berättelse om mod och sårbarhet, om att våga ta steget mot kärlek och öppna sig för den okända.

Alla Trekkers kan se fram emot den andra säsongen av:
Star Trek: Strange New Worlds (premiär 16/6) som är en hänförande prequel till Star Trek: The Original Series. Serien följer besättningen ombord på rymdskeppet USS Enterprise under ledning av Kapten Christopher Pike.

Se alla filmer och serier från SkyShowtime.

Vi kan således förvänta oss många spännande tittarupplevelser som kommer att få oss att vilja stanna uppe sent om kvällarna

Bild: The Idol med The Weekend i huvudrollen, streamas på HBO Max, Copyright: Warner Bros Discovery.

Fler artiklar i samma ämne: