15 maj 2024

3 min läsning

Underhållning

November på HBO Max: Efterlängtade återkomster för populära serier och flera djuplodande dokumentärer

Det är november och höstrusket levererar med besked, så bra då att HBO Max också fortsätter att leverera. Vi kan se fram emot en månad fullspäckad med nya säsonger av flera populära serier och intressanta dokumentärer som vi längtat efter - vilket gör att du kommer att glömma bort rusket där ute. Här är en översikt över de hetaste premiärerna under november 2023 som du inte vill missa.

Femte säsongen av Fargo har premiär på HBO Max i november. copyright

HBO Max 2023

Fargo Säsong 5 – (premiär 22 november)

Fargo är tillbaka med en femte säsong som tar oss till Minnesota och North Dakota år 2019. Den till synes vanliga hemmafrun Dorothy 'Dot' Lyon, spelad av Juno Temple, finner sig jagad av myndigheterna efter oväntade händelser. En prisbelönt serie skapad av Noah Hawley som lovar en säsong full av spänning och överraskningar. Ett nytt avsnitt släpps i veckan. Alla tidigare säsonger (1-4) släpps också på HBO Max samma dag.

Gordon, Gino och Freds Road Trip Säsong 4 – (premiär 1 november)

Trion Gordon Ramsay, Gino D'Acampo och Fred Sirieix ger sig ut på vägarna igen i säsong fyra av sin omåttligt populära road trip. Denna gång tar de oss med på en smakresa genom Europa med Spanien som destination. Förvänta dig skratt, gastronomiska äventyr och en och annan överraskning längs vägen.

Megan Thee Stallion Vs Tory Lanez: Five Shots – (premiär 8 november)

Upptäck bakgrunden till den ökända skjutningen år 2020 som involverade rapparna Megan Thee Stallion och Tory Lanez. Denna tvådelade dokumentärserie belyser händelserna ur båda artisternas perspektiv och utforskar kontroverserna och reaktionerna på sociala medier.

Rap Sh!t Säsong 2 – (premiär 9 november)

Följ Shawna och Mia, två barndomsvänner från Miami, när de återförenas för att bilda en rappgrupp i den andra säsongen av Rap Sh!t. Denna serie tar oss med på deras resa mot berömmelse och ställer frågan: Kommer de att förbli trogna sig själva eller anpassa sig efter musikbranschens krav? Med åtta avsnitt kommer detta vara ett måste för fans av hiphop.

Julia Säsong 2 – (premiär 16 november)

Efter den framgångsrika första säsongen fortsätter Julia Child sin resa som kvinnlig programledare för ett matlagningsprogram. Denna gång tar hon tittarna med på en resa genom Washington D.C., Boston och vi bjuds på ett antal kulinariska höjdpunkter. Serien kämpar också för kvinnlig representation i offentlig TV och utforskar de sociala och politiska utmaningarna under tiden.

David Holmes: The Boy Who Lived – (premiär 16 november)

En gripande "coming-of-age" berättelse om stuntmannen David Holmes, som var Daniel Radcliffes stuntdubbel i den första Harry Potter-filmen. Ett tragiskt ögonblick under inspelningen resulterar i en ryggskada som förändrar Davids liv. Dokumentären utforskar vänskapen mellan de två och Davids otroliga styrka och förmåga att kämpa.

November på HBO Max blir en månad full av mångfald, från spänning och skratt till djuplodande berättelser om verkliga livet. Se fram emot dessa premiärer och dyk in i en värld av underhållning som bara HBO Max kan erbjuda.

Fler artiklar i samma ämne: