15 maj 2024

2 min läsning

Underhållning

Julmagi på HBO Max med Karl-Bertil, Barbie, skratt och rättsligt rummel!

HBO Max laddar upp i december med en kavalkad av fantastiska premiärer, från den gripande dokumentären "Great Photo, Lovely Life" till Barbie-frossa. Missa inte den klassiska julsagan om Karl-Bertil Jonssons julafton. Lägg till en skvätt humor med Leo Reich och ett spektakulärt rättsfall med "Gwyneth vs Terry," och du har en månad fylld av skratt, spänning, och julglädje!

Passa på att se filmatiseringen av Karl-Bertil Jonssons Julafton. Tage Danielssons tecknade klassiska julsaga får här nytt liv. Finns på HBO Max julen 2023. copyright

HBO Max

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

Nyinspelningen av den tecknade svenska julklassikern. En rik butiksägares son bestämmer sig för att likt Robin Hood stjäla julklappar från de rika och ge till de behövande.

Great Photo, Lovely Life: Facing a Family’s Secrets (premiär 6 december)

En kraftfull dokumentär där fotografen Amanda Mustard återvänder hem för att gräva i de mörka hemligheter hennes farfar gömt. En resa av avslöjanden och försoning som inte bara berör henne utan även belyser de komplexa konsekvenserna av tystnad.

Världens värsta människa (premiär 8 december)

Följ Julie i denna moderna dramakomedi där kärlek och meningen med livet utmanas i det samtida Oslo. Renate Reinsve, prisbelönad som Bästa skådespelerska, tar oss med på en fyraårig resa genom Julies känslosvängningar och personliga upptäckter.

Barbie (premiär 15 december)

Barbie-feber har svept över Norden, och nu kan du fånga den hyllade filmen på HBO Max. Regisserad av Greta Gerwig och med Margot Robbie och Ryan Gosling i huvudrollerna, lovar Barbie en resa till Barbieland som kommer att roa och underhålla, oavsett om du genomgår en existentiell kris eller är en Ken!

Leo Reich: Literally Who Cares?! (Premiär 17 december)

Leo Reich står inför livets stora frågor i sin första HBO-komedispecial. Med en perfekt dos av hysterisk ståuppkomik och humorlös performancekonst tar han oss med på en resa genom existentiell osäkerhet och sociala-politiska funderingar.

Gwyneth vs Terry: The Ski Crash Trial (premiär 25 december)

Gwyneth Paltrow möter Terry Sanderson i ett av de mest omtalade rättsfallen år 2023. Följ det ovanliga fallet där en civilperson står mot en Hollywood A-lister i en åtta dagar lång rättegång. Vem bär skulden? Vilket perspektiv är sanningen?

Julfilmer på HBO Max under december
- A Bad Moms Christmas
- Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton
- Four Christmases
- How the Grinch Stole Christmas
- The Holiday

Nya serier och säsonger i december
Murder in Boston: Roots, Rampage, and Reckoning – Premiär 5 december
Boom Boom Bruno – Premiär 7 december
My Adventures With Superman – Premiär 11 december
Skazana (Aka. The Convict) – Premiär 21 december

HBO Max garanterar en månad full av underhållning, skratt och julstämning. Oavsett om du är ute efter spänning, skratt eller Barbie-magi har HBO Max det du behöver för en fantastisk december!

Fler artiklar i samma ämne: