Aktivera Max

Streamingtjänsten Max kan läggas till utan extra kostnad i många av våra tv-paket. Du kan även köpa tjänsten separat. I den här guiden visar vi dig hur du aktiverar och kommer igång med streamingtjänsten Max.

Aktivera Max

Innan du kan börja streama behöver du först följa registreringslänken via Mitt Telia eller via det aktiveringsmejlet du fick efter ditt köp. Där kan du välja mellan att skapa ett nytt konto för Max eller koppla ditt redan befintliga konto.

Registrera Max via Mitt Telia

1. Logga in på Mitt Telia

2. Gå till Abonnemang.

3. Klicka på abonnemanget Max.

4. Tryck på Registrera för att komma till registreringen på Max.

5. Skapa ett nytt konto genom att fylla i dina personuppgifter, eller registrera ett befintligt konto.

Oavsett om du redan har ett befintligt konto eller registrerar ett nytt är ditt konto kopplat till Telia när du har gjort registreringen via Mitt Telia eller via aktiveringslänken du fick vid köpet av streamingtjänsten.

Börja streama

Nu är det bara att börja streama dina favoritserier och filmer! Max stöds på följande enheter:

• Telia Play Hub

• Arris VIP 4302 och Arris VIP 5305

• iPhone & iPad (iOS 12.2+)

• Android Phone & Tablet (Android 5+)

• Android TV (Android TV 7+)

• Apple TV

• PlayStation 4 och 5

• Samsung TV (Tizen 2016 eller nyare)

• Xbox One, Series X och S

• Windows PC (webbläsare)

• Mac OS (webbläsare)

Läs mer om Max

Vill du veta mer om streamingtjänsten Max eller vad som ingår i våra tv- och streamingpaket så hittar du mer information här.