Legendarisk underhållning som hela världen vill se

Senaste och bästa underhållningen från några av världens främsta filmstudios
Nya exklusiva serier och filmer, barn- och familjeunderhållning samt dokumentärer
Stort bibliotek fullmatat med favoriter genom tiderna

Premiär för SkyShowtime

SkyShowtime ger dig den bästa underhållningen från några av världens största filmskapare och historieberättare. Playtjänsten innehåller en unik katalog sprängfylld med spännande och engagerande innehåll inklusive nya och exklusiva serier och filmer, barn- och familjeunderhållning, berättelser från verkliga livet, dokumentärer, samt ett bibliotek fullmatat med favoriter genom tiderna.

Skaffa SkyShowtime

På SkyShowtime playtjänst ser du filmer och serier från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock.

Yellowstone – säsong 5 har premiär på SkyShowtime den 14 november.

Aktuellt på SkyShowtime

Yellowstone säsong 5
Äntligen premiär för säsong 5 av Yellowstone. I den nya säsongen får vi följa John och hans barn genom valskandaler, hagelgevärsbröllop och utpressningshot!

Premiär: 14 november

The North Man
Episk hämndthriller som utforskar hur långt en vikingaprins kan gå för att
söka rättvisa för sin mördade far. I ensemblen märks en lång rad stjärnor såsom exempelvis: Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Willem Dafoe och Ethan Hawke.

Premiär: 14 december

Top Gun Maverick
Efter mer än trettio års tjänst som en av marinens absoluta flygaress och med rykte om att vara en pilot som ständigt trycker på gränserna väljer Pete Mitchell att nobba ett erbjudande om att avancera i rang – något som skulle ha fått honom att stanna på marken. 
Premiär: 22 december

Bra att veta

Frågor och svar