Legendarisk underhållning som hela världen vill se

Senaste och bästa underhållningen från några av världens främsta filmstudios
Nya exklusiva serier och filmer, barn- och familjeunderhållning samt dokumentärer
Stort bibliotek fullmatat med favoriter genom tiderna

Premiär för SkyShowtime

SkyShowtime ger dig den bästa underhållningen från några av världens största filmskapare och historieberättare. Playtjänsten innehåller en unik katalog sprängfylld med spännande och engagerande innehåll inklusive nya och exklusiva serier och filmer, barn- och familjeunderhållning, berättelser från verkliga livet, dokumentärer, samt ett bibliotek fullmatat med favoriter genom tiderna.

Skaffa SkyShowtime

På SkyShowtime playtjänst ser du filmer och serier från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock.

Aktuellt på SkyShowtime

Sonic: The Hedgehog 2 
När den maniske Dr Robotnik återvänder till jorden med en ny allierad, Knuckles the Echidna, är Sonic och hans nya vän Tails allt som står i vägen. 

Yellowstone säsong 1-4, säsong 5 kommer senare under hösten. 
Berättar om livet för familjen Dutton, ledd av John Dutton, som kontrollerar den största boskapsranchen i USA. Med skiftande allianser, olösta mord, öppna sår och surt förvärvad respekt är ranchen i ständig konflikt med dem som den angränsar till: en expanderande stad, ett indianreservat och USA:s första nationalpark.
 

Halo säsong 1
Serien är baserad på den populära TV-spelserien med samma namn. Utomjordingar hotar människans existens i en episk 2500-talsuppgörelse. 

Bra att veta

Frågor och svar