Tv – när du vill, var du vill

Välj tv-paket med både kanaler och playtjänster och få tillgång till filmbutiken och pay-per-view. Play+ ingår i alla tv-paket vilket ger dig möjlighet att se allt på alla skärmar.

Välj dina favoritkanaler

Stort tv-utbud med mängder av tv-paket
- Självklart ingår playtjänsterna & Play+

 

  • Över 700 000 tv-kunder
  • Ingen bindningstid
  • Testa oss i 30 dagar

Tv - var som helst: Play+

Tv på alla skärmar - i mobilen, surfplattan och på datorn med Play+.

Frågor och svar

Kan jag få tv från Telia?

En förutsättning för att bli tv-kund hos oss är att du har bredband via telejacket från Telia eller att din bostad är ansluten till ett fibernät där Telia kan leverera tv (då krävs inget bredbandsabonnemang). Tekniska begränsningar gör att vår tv-tjänst inte kan levereras till alla adresser.

Kan jag prova tv från Telia?

 Du kan testa vår tv-tjänst, med eller utan hårdvara, i upp till 30 dagar. Testa oss gäller alla tv-paket förutom Viasat. Läs mer på här.

Hur lång är bindningstiden/uppsägningstiden?

 För de flesta tv-paket i vår tjänst är det ingen bindningstid och 1 månads uppsägningstid. Vissa tv-paket har upp till 12 månaders bindningstid och en månads uppsägningstid. Se alla våra tv-paket.

Vad är en krypteringsavgift?

Krypteringsavgift är en administrativ avgift som täcker kostnader som Telia har för plattformen, distribution av kanalerna, licenskostnader för att skydda programinnehållet från otillbörligt användande etc. Innehållsleverantörerna ställer krav på kryptering för att bl.a. försvåra för piratkopiering. Vi använder oss av ett mjukvarubaserat certifikat för kryptering. Det är en driftsäker lösning som dessutom är skonsam mot miljön.

Krypteringsavgiften ingår i det totala priset för våra tv-paket. Har du flera tv-paket eller tvilling/extraabonnemang betalar du aldrig mer än en krypteringsavgift. Obs! Bor du i flerfamiljshus och fastighetsägaren har Telia som leverantör, betalar du en krypteringsavgift på hyran och en till Telia om du vill beställa fler kanaler.

Mer än en tv?

Du har möjlighet att lägga till ett Tvillingabonnemang, upp till fyra om du har tv från Telia via fiber, för att kunna se på fler än en tv. Tvillingabonnemanget är en spegling av det/de tv-paket du har.

Du kan också teckna ett Extraabonnemang vilket innebär att du fritt kan välja tv-paket till din andra tv.

Hur är det med hdtv?

För att kunna se på tv i hd-kvalitet måste du ha möjlighet att ta emot hd-sändningar. Med tv från Telia via fiber kan du alltid ta emot hd-sändningar. Tekniska begränsningar gör att vi inte kan leverera hdtv till alla tv-kunder via telejacket.

Sök på din adress för att se om du kan få hdtv.

Redo att beställa?

Tänk på var din tv är placerad i förhållande till ditt modem. När du beställer tv från Telia ingår en 2 meter lång nätverkskabel – ­ önskar du en längre kabel eller vill du slippa sladdar helt? Då kan du lägga till längre kabel eller trådlös tv när du gör din beställning.