• ÄVEN KVÄLLAR & HELGER

• ALLTID FAST PRIS

• PERSONLIG SERVICE PÅ PLATS

Vi löser ditt problem för 399 kr, extra ärende 199 kr (efter RUT)

Uppdrag utförs kl 8-20 på vardagar. Helgdagar kl 9-20.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET

• Boka online och beskriv ditt problem.

• En Teknikfixare ringer upp dig för att stämma av kring problemet och vilken tid det passar dig att få hjälp.

• Teknikfixaren löser problemet i ditt hem inom 48 timmar från att du gjort bokningen.

• Klart! Fakturan skickas från TechBuddy.

Erbjudande

Här kan du få hjälp

Luleå
Piteå
Skellefteå
Umeå
Sundsvall
Gävle
Uppsala
Stockholm/Haninge/Nacka/Huddinge
Västerås
Eskilstuna
Örebro
Karlskoga
Karlstad
Norrköping
Linköping
Skövde
Jönköping
Borås
Göteborg/Lerum/Kungsbacka
Falkenberg
Halmstad
Kalmar
Visby
Helsingborg
Kristianstad
Malmö/Lund

Erbjudande

Möt en Teknikfixare

Henrik är Teknikfixare och tycker om att lösa problem. När släkt och vänner behöver hjälp med tekniken eller råd vid köp av något nytt är det Henrik de kontaktar.

”Många gånger vet inte folk vad de vill ha förrän du visar det för dem”

Favoritpryl: Min Macbook, den är fin, pålitlig och jag skulle inte överleva utan den.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

Dator

● Installation av ny dator
● Viruskontroll/säkerhetsgenomgång
● Installation av programvara eller hårdvara

Tv/media

● Installation av Chromecast/Apple TV
● Installation och genomgång av tv/mediaspelare

Telefoni

● Installation av ny hårdvara, ex smartphone
● Överföring av befintliga kontakter, appar och filer
● Installation och genomgång av appar, ex BankID och Swish

Wifi

● Installation av router
● Uppkoppling mot befintliga enheter (max 5 st)
● Vi förstärker ditt wifi med en repeater

Smarta hemmet

● Installation och konfiguration av en produkt, ex uppkopplat hemlarm
● Rådgivning kring framtida inköp
● Felsökning av befintlig produkt

Erbjudande

Villkor

Gäller hårdvaror och tjänster som används på Telias uppkoppling. Fast pris enligt prislista. Faktureras via Telias samarbetspartner TechBuddy. Kunduppgifter i ärendet delas med TechBuddy.