Inget fel TG 799

1. Koppla telefonen direkt till routern

Telefonen ska kopplas till uttaget Phone 1 på din router. Testa båda de gröna portarna för att säkerställa att felet inte ligger i kontakten.

Fungerar det nu ligger felet troligen i jackslingan, läs då vår guide för hur du hittar och kontrollerar inkopplingen av första telejacket i din bostad.

2. Koppla in en annan telefon

Detta för att utesluta att det är telefonen som orsakar problemet.

3. Koppla ur PSTN-kabeln från din router

Om det sitter en kabel i PSTN-uttaget kan det uppstå störningar. Kabeln behöver inte vara inkopplad för att tjänsten ska fungera.

4. Gör en fabriksåterställning av routern

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.