Ingen IP-adress utan RGW

1. Starta om din bredbandsswitch

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Starta om din telefonadapter

Vänta sedan cirka tio minuter eller tills lampan Phone lyser med ett fast grönt sken.

3. Kontrollera att telefonadaptern är inkopplad korrekt

Nätverkskabeln ska kopplas från uttaget LAN 3 på bredbandsswitchen till WAN-uttaget på din telefonadapter.

4. Gör en fabriksåterställning av bredbandsswitchen

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att bredbandsswitchen slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen.

5. Gör en fabriksåterställning av din telefonadapter

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att lamporna slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen.