Ej länk utan RGW

1. Kontrollera att utrustningen är inkopplad korrekt

Nätverkskabeln ska kopplas mellan nätverksuttaget och bredbandsswitchens WAN-uttag. Koppla sedan en annan nätverkskabel mellan bredbandsswitchens röda 1x uttag och datorn.

2. Starta om din bredbandsswitch

Vänta cirka tio minuter efter omstart. Har du fiberkonverter startar du om även den.

3. Byt ut nätverkskabeln mellan inkommande nätverksuttag och din bredbandsswitch

Ofta finns utrustningen placerad i ett kopplingsskåp i hemmet.

4. Anslut datorn direkt till nätverksuttaget

Koppla bort din bredbandsswitch och eventuell router. Koppla sedan datorn direkt till nätverksuttaget.

5. Gör en fabriksåterställning av din bredbandsswitch

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att modemet slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen.