Använda Telia Play på fler enheter

Titta samtidigt på flera enheter

Du kan använda Telia Play på två enheter samtidigt.

Registrerade enheter för ett konto

Du kan ha max fyra enheter registrerade mot ett konto i Telia Play åt gången.

När du loggar in på Telia Play på en enhet registreras den automatiskt mot ditt konto.

Har du fyra registrerade enheter på ditt konto kan du inte logga in på någon ny enhet förrän 1 dygn efter den senaste inloggningen på en av enheterna. När 1 dygn har gått kan du logga in på en ny enhet, och den ersätter då den enheten med äldst användningsdatum. Bytet sker automatiskt.

Om du redan har använt Telia Play på fyra enheter och försöker registrera en ny kommer du att få ett felmeddelande om detta.

Utomlands

Från och med 1 april 2018 kan du använda Telia Play i hela EU.