Ljudstörningar utan RGW

1. Starta om din tv-box

Det gör du genom att dra ur strömsladden till boxen och sedan stoppa in den igen.

2. Starta om bredbandsswitchen

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

3. Byt till en annan nätverkskabel mellan din router och tv-box

Detta för att utesluta att felet ligger i kabeln.

4. Koppla tv-boxen direkt till bredbandsswitchen

Om du har trådlösa sändare (Ruckus) inkopplade, prova att koppla bort dem. Om det fungerar då, läs den här guiden.

5. Ställ in analogt ljud i tv-boxen

Tryck Menu på fjärrkontrollen.
    Välj Inställningar och tryck OK på fjärrkontrollen.
    Välj Ljud
    Välj Ljudformat
    Välj Analogt ljud om valet inte redan är förbockat.

6. Fabriksåterställ din tv-box

Läs vår guide för att se hur du gör detta.

När fabriksåterställningen är klar behöver du ange din identifikations- och kontrollkod igen för att kunna logga in. Du hittar koderna i det brev du fick när du beställde tjänsten eller genom att logga in på Mitt Telia.