Ljudstörningar, inget fel

1. Starta om din tv-box

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Ställ in analogt ljud i tv-boxen
    1. Tryck Menu på fjärrkontrollen
    2. Välj Inställningar och tryck OK på fjärrkontrollen
    3. Välj Ljud
    4. Välj Ljudformat
    5. Välj Analogt ljud om valet inte redan är förbockat
  3. Byt ut kabeln mellan tv-boxen och din tv

Du kan koppla in en scartkabel eller en HDMI-kabel mellan enheterna.

4. Koppla tv-boxen direkt till din tv

Om du har trådlösa sändare (Ruckus) eller har kopplat tv-boxen via t.ex. en dvd-spelare, hemmabio eller annan enhet behöver dessa kopplas bort.

5. Gör en fabriksåterställning av din tv-box

Läs vår guide för att se hur du gör detta.

När fabriksåterställningen är klar behöver du ange din identifikations- och kontrollkod igen för att kunna logga in. Du hittar koderna i det brev du fick när du beställde tjänsten eller genom att logga in på Mitt Telia.