Ladda kontantkort med betalkort

  1. Gå in på www.telia.se/ladda

  2. Välj ditt belopp och fyll i dina kortuppgifter

    Fyll i ditt nummer i fältet Fyll i mobilnummer och följ instruktionerna.

  3. Skapa en laddkod

    Om du vill kan du skapa en laddkod som du i framtiden kan använda för att snabbladda ditt kort.

    Gör så här: 

    1. Klicka på "Jag har laddkod" (grön knapp).
    2. Klicka på länken "Registrera konto".
    3. Skapa en laddkod genom att fylla i ditt telefonnummer, personnummer, din e-postadress och valfri laddkod (4 siffror).
    4. Tryck därefter på Registrera.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT