Koppla in trådlös tv med wifi-repeater och Wifi-router Plus

Det här behöver du:

• Wifi-router Plus (märkt TG799vac Xtream på undersidan).
  • Wifi-repeater (TG234 eller TG233)
  • Strömadapter och nätverkskabel (följer med i kartongen).

1. Koppla en nätverkskabel mellan repeatern och din tv-box

Nätverkskabeln ska kopplas från en av de gula portarna till nätverksuttaget på din tv-box.
    Obs, TG233 enhet har endast en gul port.

Ställ reglaget på baksidan av repeatern på Station.

2. Koppla in repeatern till ett eluttag och starta den

Koppla en strömkabel från repeatern till ett eluttag och starta den genom att trycka på On-knappen du hittar på baksidan av den. Vänta tills lampan Power lyser med ett fast grönt sken, det kan ta ett par minuter.

3. Anslut router och repeater till varandra

Tryck på knappen med WPS-symbolen på sidan av din router och vänta tills WPS-lampan blinkar i orange. Tryck därefter på WPS-knappen på din repeater som är ansluten till din tv-box.

När både router och repeater lyser med ett fast grönt sken är de anslutna till varandra. Efter ett litet tag kommer knappen att slockna men enheterna förblir sammankopplade.

4. Om du vill se trådlös tv på flera tv-apparater upprepar du steg 1-3 för de externa enheterna. Obs! Tänk på att du inte kan koppla in flera enheter samtidigt.

Tips! Vill du också använda enheten för att förlänga ditt nätverk kan du ställa reglaget på Repeater. (Gäller endast för TG234.)