Koppla in mobilt bredband med usb-modem (Windows 8)

Innan du börjar

Har du ett usb-modem installerat sedan tidigare bör du avinstallera det innan du påbörjar installationen av det nya.

1. Öppna upp ditt usb-modem och stoppa i ditt simkort

Du ser hur du gör detta i handboken för ditt usb-modem.

2. Sätt i modemet i datorn.
  3. Särskilda instruktioner för Windows 8

Gå till Inställningar i högermenyn och klicka på nätverksikonen. Välj därefter Mobilt bredband. Välj nätverket och Anslut. Ange pin-kod om det behövs.

Nu är du som har Windows 8 klar!

4. Koppla in usb-modemet i ett usb-uttag på din dator
  5. Dubbelklicka på skrivbordsikonen

När modemet sitter i dyker en ikon upp på datorns skrivbord. Dubbelklicka på ikonen för att starta installationen.

6. Nu öppnas webbsidan med inställningar

När installationen är färdig öppnas strax din vanliga webbläsare och dirigerar om till sidan Inställningar.

7. Ange din pinkod TESTING

Skriv in pinkoden. Om du inte vill logga in med pinkod i framtiden kan du välja att avaktivera den.

8. Nu kan du börja surfa!