Hantera Office 365

Genom Microsofts portal kan du på egen hand enkelt administrera och göra ändringar för Office 365.

Signatur i Outlook

Vill du skapa en signatur som automatiskt infogas i slutet av dina mejl?

1. Öppna ett nytt e-postmeddelande i Outlook och klicka på Signatur högst upp, välj Signaturer.
  2. Klicka på Nytt och namnge din nya signatur. I rutan kan du skapa och redigera den text du vill ska infogas.
  3. Klicka på OK.

Lägg till och ta bort användare

På Microsofts Office 365 portal kan du lägga till och ta bort användare. För att logga in, ange ditt användar-ID och lösenord. Vill du göra ändringar för dina användare måste du ha administrationsbehörighet.

Frågor om dina tjänster

Har du frågor kring din programvara, till exempel Office-programmen eller Lync, råder vi dig att ta kontakt med respektive utvecklare alternativt gå in på deras hemsida. Hittar du inte svaret, kontakta vår kundtjänst på 90 400.