Byt till Spotify Premium till Telia för dig me företag

Denna artikel vänder sig till dig som redan har ett Premiumkonto hos Spotify men vill gå över till Spotify från Telia.

Avsluta betalningen till Spotify

För att komma igång behöver du först avsluta ditt befintliga abonnemang hos Spotify. Du behåller självklart ditt konto och dina spellistor.

Det som händer är att kontot nedgraderas till Free-versionen (med reklam) tills dess att det övergår till ett Spotify Premium Företag.

1. Logga in med ditt användarnamn och lösenord för Spotify eller via något av de övriga inloggningsalternativen.

2. Klicka in dig på alternativet Account upp till höger vid din profil.

3. Under Din Plan kommer du se vad för prenumeration du har med Spotify för tillfället.
  4. Välj Avsluta Premium och ekräfta genom att klicka på Fortsätt för att avsluta.

(Du kan bli ombed att ange orsak till varför du önskar avsluta ditt premium konto)

5. Du kommer nu behöva bekräfta att du vill avsluta Premium genom knappen Ja, avsluta
  6. Nedgraderingen kan ta 30 dagar

Du kommer att få en bekräftelse från Spotify till din e-postadress att ditt Premium är nedgraderat till Free och från vilket datum det gäller.

OBS! Från dess att du inaktiverat ditt befintliga Spotify Premium tills dess att det övergått i ett Spotify Free kan det ta upp till 30 dagar.
    Först därefter kan du uppgradera till ditt nya Spotify företagsabonnemang från Telia.

7. Aktivera Telia Spotify Premium

När din Premium-tjänst är avslutad kan du komma igång med ditt Spotify Premium Företag.

Välj aktiveringssätt att du tecknat tjänsten till ditt företags mobilabonnemang.