Service och reparation

Laga din iPhone, läs om Telia Försäkring och se information om våra Care and repair-butiker. Vi lagar både iPhone och Android-mobiler, och använder endast originaldelar vid reparationen.

Appleprodukter så som en macbook, en Iphone, en Ipad och Airpods porträtterade mot en vit bakgrund.
En av Telia Care and Repairs servicetekniker på plats i en Care and Repair-butik.

Laga dina grejer

Lämna in din trasiga enhet så lagar en av våra utbildade tekniker den åt dig. Du är välkommen till oss oavsett om du är kund hos oss eller inte. Vi lagar både Apple- och Android-enheter och använder alltid originaldelar vid reparationen.

Vi kan bland annat hjälpa dig med reparation av

Mobil

Apple, Samsung, Sony, OnePlus, Xiaomi, Google, Doro m.fl.

Surfplatta

Apple, Samsung, Sony m.fl.

Tillbehör

Streamingprodukter, smartklockor, bluetoothlurar, högtalare och liknande

Mac-dator

Vi servar och reparerar iMac- och MacBook-datorer från 2013 och nyare.

Börja här

Appleprodukter så som en macbook, en Iphone, en Ipad och Airpods porträtterade mot en vit bakgrund.

Vi är en auktoriserad servicepartner

Få tillbaka en iphone som fungerar som den ska. Våra utbildade tekniker använder diagnostik och verktyg som godkänts av Apple vid varje reparation. Vi använder endast Apple originaldelar, vilket innebär att alla våra reparationer är certifierade och stöds av Apple.

De nöjdaste kunderna har Telia Försäkring

Försäkringen går att teckna upp till 14 dagar efter köp och har en förmånlig självrisk när olyckan väl är framme. Enligt våra kundundersökningar är de kunder som har Telia försäkring våra mest nöjda servicekunder.

Telia service och reparation servicetekniker som kollar in i kameran och ler.

Våra serviceverkstäder och butiker

Lämna in din trasiga enhet till någon av våra serviceverkstäder, Telia Care & Repair, och få den reparerad på två timmar. Om vi inte kan fixa din enhet på plats skickas den vidare till våra auktoriserade servicepartners. Det går självklart även bra att lämna in din trasiga enhet till din lokala butik så skickar vi den vidare till närmsta serviceverkstad.

Telia Care & repair Stockholm: Kungsgatan 36 Göteborg: Kungsportsplatsen 2 Sundsvall: Birsta City Örebro: Marieberg Galleria Jönköping: Asecs köpcentrum Malmö: Triangeln (öppnar snart)

Nyhet

Med vårt verktyg Fixa kan du på egen hand förbättra, felsöka och felanmäla din tjänst

Slipp telefonköer – få hjälp direkt

Felsök när det passar dig

Löser 8 av 10 problem direkt

Kvinna fotar barn när de plockar svamp i skogen.

Panta mobilen

Gör plånboken en tjänst genom att panta din gamla mobil när du köper en ny.

Panta mobilen
Tjej med over ear-hörlurar på sig ute i skogen.

Telia Försäkring

Var på den säkra sidan när olyckan väl är framme. Våra nöjdaste servicekunder är de som har Telia Försäkring.

Telia Försäkring
Fram- och baksida på iPhone 12 i färgen svart, på mörklila bakgrund.

Köp begagnat

Gör en god gärning för både plånboken och miljön — köp en begagnad mobil. Alla begagnade mobiler vi säljer har raderats, renoverats och testats noggrant inför försäljningen.

Köp begagnat

Frågor och svar om service och reparation