Aktivera Röstbrevlåda

Röstbrevlåda fungerar som en telefonsvarare för dig med bredbandstelefoni, utan att du behöver extra utrustning.  Du kan ringa upp din Röstbrevlåda från en tonvalstelefon som har *- och #-knappar. Det innefattar de flesta vanliga telefoner och mobiltelefoner.
Tips! Du hittar alla alternativ för Röstbrevlådan på Mitt Telia

Välj personlig kod och hälsningsmeddelande

Du behöver först välja en personlig kod för Röstbrevlådan och spela in ett hälsningsmeddelande

Telefonsvararen tar samtalet när du inte svarar

• Tryck på symbolen för lur och slå *132# på din hemtelefon för att aktivera. Det dröjer fyra signaler innan telefonsvararen tar samtalet.
  • För att ta bort trycker du på symbolen för lur och slår #132#

Telefonsvararen tar samtalet när du inte svarar eller när det är upptaget

• Tryck på symbolen för lur och slå *138# på din hemtelefon för att aktivera. Det dröjer fyra signaler innan telefonsvararen tar samtalet.
  • För att ta bort trycker du på symbolen för lur och slår #138#.

Telefonsvararen tar samtalet direkt

• Tryck på symbolen för lur och *131# på din hemtelefon för att aktivera.
  • För att ta bort trycker du på symbolen för lur och slår #131#.

Fler alternativ för Röstbrevlådan hittar du på Mitt Telia