Aktivera HBO Max

Tjänsten HBO Max kan läggas till utan extra kostnad i många av våra tv-paket. Du kan även köpa tjänsten separat.

Innan du kan börja titta behöver du först:

1. Följa registreringslänken via ditt aktiveringsmejl eller på Mitt Telia
  2. Skapa ett nytt ett koppla ditt befintliga HBO Max-konto till oss på Telia
I den här guiden visar vi dig hur du gör för att komma igång, steg för steg.

1. Registrera HBO Max

Registrera HBO Max via MItt Telia

1.    Logga in på Mitt Telia (på webben)
    2.    Gå till Abonnemang
    3.    Klicka på abonnemanget HBO Max
    4.    Klicka på HBO Max under Ej registrerade tjänster
    5.    Tryck på Registrera för att bli skickad till HBO Max

Du blir nu skickad till hemsidan för HBO Max där du behöver skapa ett nytt konto eller registrera ett befintligt.

Registrera HBO Max via e-post/aktiveringsmejl

När du köpt en produkt eller tjänst där HBO Max ingår utan extra kostnad skickar vi ut ett e-post med en aktiveringslänk.

Mejlet kommer från noreply@telia.se och har "Kom igång med HBO Max" som rubrik. Dubbelkolla din skräpmapp om du inte hittar mejlet!

2. Skapa nytt eller koppla befintligt konto

Skapa nytt konto

Följ dessa steg om du inte redan har ett HBO-konto.

1. Klicka på länken i aktiveringsmejlet eller registrera-knappen på Mitt Telia för att komma till hemsidan för HBO Max
    2. Fyll i ditt för- och efternamn, ange en e-postadress och välj ett lösenord
    3. Bekräfta din e-postadress genom att följa länken i mejlet från HBO som skickas ut när du skapat ditt konto
    4. Börja streama!

Om HBO Max ingår utan extra kostnad som ett tillägg till en annan tjänst hos oss, har du tillgång till HBO Max så länge du har kvar den andra tjänsten.

Koppla befintligt konto

Följ dessa steg om du redan har ett HBO-konto.

1. Klicka på länken i aktiveringsmejlet eller klicka på registrera-knappen på Mitt Telia för att komma till hemsidan för HBO Max
    2. Ange ditt för- och efternamn samt fyll i e-postadress och lösenord för ditt befintliga konto
    3. Ditt befintliga konto är nu kopplat till HBO Max via oss på Telia
    4. Börja streama!

Efter registreringen hanteras eventuell betalning via Telia (om HBO Max inte ingår utan extra kostnad via någon annan tjänst hos oss).

3. Klar

Nu är det bara att börja titta! HBO Max stöds på följande enheter:

• iPhone & iPad (iOS 12.2+)
    • Android Phone & Tablet (Android 5+)
    • Android TV (Android TV 7+)
    • Apple TV
    • PlayStation 4 och 5
    • Samsung TV (Tizen 2016 eller nyare)
    • X Box One och Series X eller S
    • Windows PC (webbläsare)
    • Mac OS (webbläsare)

För en sömlös upplevelse så planerar vi att lansera HBO Max-appen på våra runda tv-boxar (Arris VIP 4302 och Arris VIP 5305) preliminärt under första halvåret 2022. Under en övergångsperiod kommer du som tidigare haft tillgång till HBO Nordic i tv-boxen att fortsätta ha det och dessutom få ytterligare innehåll. HBO Nordic kommer sedan helt att ersättas av HBO Max och innehållet kan då endast streamas via appen.