Acceptera inbjudan till Spotify Familj

Innan du börjar

Du som har ett Premium-konto från Spotify sedan tidigare behöver först nedgradera din befintliga prenumeration till Spotify Free för att komma igång. Detta kan ta upp till 30 dagar, beroende var i prenumerationsperioden du befinner dig.

1. Klicka på aktiveringslänken i din inbjudan

När du bjudits in till Spotify Familj får du ett e-postmeddelande där du uppmanas att tacka ja till din inbjudan. Klicka på Accept invitation here för att komma vidare.

Om din familjemedlem försökt bjuda in dig men du inte fått något e-postmeddelande kan inbjudan skickas manuellt istället. Se steg sju i guiden Bjud in till Spotify Familj.

2. Logga in

Länken i din e-postinbjudan tar dig till Spotifys webbplats. Logga in med dina befintliga användaruppgifter eller skapa ett nytt konto.

3. Lös in din kod

För att gå med i Spotify Famillj, tryck på Lös in.

4. Bekräfta och godkänn villkoren

Fyll i dina adressuppgifter och godkänn Spotifys användarvillkor. Klicka därefter på Bekräfta.

5. Börja lyssna!

Nu är du igång. Har du redan Spotify i din dator eller appen till din mobil/surfplatta är det bara att börja använda tjänsten!

Ladda ner Spotifys app

Ladda ner Spotify till din dator