Acceptera inbjudan till Spotify Familj

Innan du börjar

Du som har ett Premium-konto från Spotify sedan tidigare behöver först nedgradera din befintliga prenumeration till Spotify Free för att komma igång. Detta kan ta upp till 30 dagar, beroende var i prenumerationsperioden du befinner dig.

1. Klicka på aktiveringslänken i din inbjudan

När du bjudits in till Spotify Familj får du ett e-postmeddelande där du uppmanas att tacka ja till din inbjudan. Klicka på Acceptera inbjudan för att komma vidare.

Om din familjemedlem försökt bjuda in dig men du inte fått något e-postmeddelande kan inbjudan skickas manuellt istället. Se steg åtta i guiden Bjud in till Spotify Familj.

2. Ange inbjudningskoden

Skriv in den kod du fick via mejl (se föregående steg). Klicka sedan på Fortsätt.

3. Fyll i din adress

Fyll i ditt namn och din adress, klicka på Bekräfta.

4. Bekräfta att ni är i samma familj

Klicka på Bekräfta.

5. Börja lyssna!

Nu är du igång. Har du redan Spotify i din dator eller appen till din mobil/surfplatta är det bara att börja använda tjänsten!

Ladda ner Spotifys app

Ladda ner Spotify till din dator