Galaxy AI är här.

Framtiden är här. Upplev den nya AI-eran och upptäck helt nya möjligheter!
Släpp din kreativitet fri med den viktigaste prylen i ditt liv – din smartphone.

Är du företagskund? Klicka här.

Möt nya Galaxy Z-serien. Vilken väljer du?

Få Galaxy Buds 3 Pro och Slim S Pen Case på köpet! Värde 3 539 kr.

Samsung Galaxy Z Fold6

Pris 999 kr/mån med 15 GB. Dubbel surf i ett helt år ingår!

Samsung Galaxy Z Flip6

Få Galaxy Buds 3 Pro och Flipsuit Case på köpet! Värde 4 189 kr.

Samsung Galaxy Z Flip6

Pris 699 kr/mån med 15 GB. Dubbel surf i ett helt år ingår!

Mer om nya Galaxy AI:

Galaxy AI ändrar bilden av vad en Galaxy-mobil kan göra och förändrar hur vi skapar, connectar och kommunicerar.
Något som inte bara förändrar din vardag utan tar dig in i en ny era så att du kan uppleva vad framtiden har att erbjuda – redan idag.

Hitta det du letar efter – sök och du ska finna.

Sett något du gillar i en bild eller video men märker att dina (sök)ord inte riktigt räcker till? Som en inredningsdetalj eller ett plagg du vill veta mer om? Använd Circle to Search with Google. Cirkla bara objektet med ditt finger så söker Galaxy Z Fold6 eller Z Flip6 upp det åt dig – utan att använda ord.

Flexa kameran med din nya fotoasstistent.

Hade din bild varit perfekt om det inte vore för att du fotat horisontellt när du ville ha den i stående läge eller dök någon oväntat upp i periferin? Låt Generative Edit fixa fotot åt dig på 1, 2, 3 eller ta hjälp av FlexZoom att justera zoomen automatiskt innan bilden är tagen för bästa resultat.
 

Bli vassare på att kommunicera.

Har du en text som skulle behöva en vända till eller har du kanske hittat en längre artikel som du skulle vilja summera för att skicka till en vän? Inga problem, Note Assist hjälper dig! Vet du inte hur du ska svara på ett meddelande? Då kan Chat Assist istället hjälpa dig att formulera ditt svar.

Samtala på andra språk – obehindrat.

Med Live Translate och Interpreter kan du ta samtal på andra språk och få samtalet översatt – medan det pågår. Både irl och över telefon. Föredrar du textmeddelanden? Nya Galaxy Z-serien översätter text lika enkelt som tal. Skriv på ett språk och skicka på ett annat automatiskt med Chat Translation.
 

Fler nyheter från Samsung:

Upptäck allt från Samsung.

Hos oss hittar du alltid det senaste från Samsung. Se hela vårt utbud av mobiltelefoner, surfplattor, smartklockor och andra tillbehör genom att välja en kategori nedan.

Frågor och svar om nya Samsung Galaxy