Villkor mobilabonnemang

Här hittar du de villkor som gäller för Telia Mobil.

Telia Mobil

I Telia Mobil ingår obegränsat med samtal, meddelanden och mms inom Sverige. 

Samtal och meddelanden från Sverige till länderna i EU/EES, betalsamtal, betalsms och betal-mms ingår inte. Du kan dock ringa, skicka sms och mms från ett EU/EES-land till Sverige och mellan andra EU/EES-länder till samma pris som inom Sverige.

Du som privatkund med Telia Mobil kan surfa i EU/EES på samma sätt som hemma med det som ingår i din månadssurf, men som mest 50GB/månad. Läs mer på telia.se/surfasomhemma.

Surfpott innebär att i slutet av varje månad får du behålla surfen du inte använt i din pott. Surfpotten används sedan när månadssurfen tar slut. Du kan som mest ha upp till 50 GB i din Surfpott. Gäller Telia Mobil 2-30GB. Innehållet kan ändras över tid.

Allt faktureras på samma faktura och faktureras i förskott. En fakturavgift tillkommer för pappersfaktura, denna kan du slippa genom att anmäla e-faktura eller autogiro.

En månads uppsägningstid gäller för alla våra abonnemang.

Villkor familjeabonnemang
Ett familjeabonnemang hos Telia består alltid av minst ett Telia Mobil huvudabonnemang och minst en Extra användare.

Extra användaren har alltid samma mängd surf som huvudabonnemanget och erhåller en lägre månadskostnad så länge ett huvudabonnemang finns. Om huvudabonnemanget avslutas, kommer Extra användare att ändras till huvudabonnemang med ordinarie avgift för det huvudabonnemanget. Detta gäller även om ändringen sker inom bindningstiden.

I mobilabonnemanget Extra användare inom Telia Mobil ingår obegränsat samtal, sms och mms inom Sverige.Samtal och meddelanden från Sverige till länderna i EU/EES, betalsamtal, betalsms och betalmms ingår inte. 

Roaming Europa ingår för dig som är privatkund och har mobilabonnemang hos Telia, men som mest 50 GB/månad. Läs mer på telia.se/surfasomhemma.

Surfpott innebär att i slutet av varje månad får du behålla surfen du inte använt i din pott. Surfpotten används sedan när månadssurfen tar slut. Du kan som mest ha upp till 50 GB i din Surfpott, innehållet kan ändras över tid.

Ägaren av huvudabonnemanget, Telia Mobil, är betalningsansvarig för alla adderade anslutningar och tillhörande tjänster. Lägger du till en extra användare är det ägaren av huvudabonnemanget, Telia Mobil, som är betalningsansvarig för alla adderade användare och tillhörande tjänster. 
Allt faktureras på samma faktura och faktureras i förskott. En fakturavgift tillkommer för pappersfaktura, denna kan du slippa genom att anmäla e-faktura eller autogiro.

En månads uppsägningstid.

Netflix och C More/TV4 Play 5G+

Netflix Standard och C More Bas/TV4 Play som ingår utan kostnad i våra Obegränsade abonnemang (Telia Mobil Obegränsad C More/TV4 Play 5G+ och Telia Mobil Obegränsad Netflix och C More/TV4 Play 5G+), ingår så länge abonnemanget är aktivt.

Netflixs och C Mores/TV4 Play användarvillkor gäller för tjänsterna något du behöver acceptera när du aktiverar respektive tjänst. 

HBO Max och C More/TV4 Play 5G+  ​

I mobilabonnemanget Telia Mobil Obegränsad HBO Max och C More/TV4 Play 5G+ ingår obegränsat med samtal, sms och mms inom Sverige. Samtal och meddelanden från Sverige till länderna i EU/EES, betalsamtal, betal-sms och betal-mms ingår inte.​

HBO Max och C More Bas/TV4 Play ingår utan kostnad så länge abonnemanget är aktivt. HBO Max och C Mores/TV4 Play användarvillkor gäller för tjänsterna något du behöver acceptera när du aktiverar respektive tjänst. ​

Roaming Europa ingår för dig som är privatkund och har mobilabonnemang hos Telia, men som mest 50 GB/månad. Läs mer på telia.se/utomlands.​ En fakturavgift tillkommer för pappersfaktura, denna kan du slippa genom att anmäla e-faktura eller autogiro.​ En månads uppsägningstid.

Telia Mobil Rörlig 
Surf: 0,2 GB
Månadsavgift: 129 kr
Öppningsavgift: 99 öre/samtal
Samtalsavgift: 99 öre/min
Meddelanden: Obegränsat
Surfpott ingår ej.