RING OCH SURFA SOM HEMMA I EU/EES

Så funkar Roaming Europa

Sedan den nya EU-regleringen 2017 ringer, sms:ar och mms:ar du inom EU/EES till samma pris som hemma i Sverige med alla nya och befintliga mobilabonnemang samt registrerade kontantkort. Dessutom surfar du som hemma med det som ingår i din månadssurf, upp till 20 GB/mån, utan extra kostnad. Du som har ett abonnemang med Fri surf Sociala medier surfar även fritt på sociala medier inom EU/EES.

Behöver du köpa extra surf på resan gäller samma pris som hemma i Sverige.  

Samtal från Sverige

Att ringa och skicka meddelanden från Sverige till ett annat EU/EES-land ingår inte i EU-regleringen, här gäller samma priser som tidigare. I prislistan kan du se vad det kostar att ringa från Sverige till ett annat land.  

Permanent roaming

Enligt policyn om normal användning kan du använda ditt abonnemang i upp till fyra månader i sträck inom EU/EES. Om du är på väg att nå upp till detta tak kommer du att bli kontaktad via SMS, där vi informerar om att ditt användande inte längre faller inom ramen för reglerna för Roaming Europa. Telia har då rätt att ta ut specifika, reglerade priser för ditt användande, om du inte inom två veckor börjar använda abonnemanget i Sverige. Läs mer om det här.

Läs mer

FRI ROAMING KONTANTKORT

SKA DU RESA UTANFÖR EU/EES?

KÖP EXTRA SURF PÅ RESAN