Av: Telia | 2023-03-13

Många personer i hushållet innebär många abonnemang att hålla reda på. Här är ett tips: Med den nya kostnadsfria familjevyn i Mitt Telia kan du se hela hushållets samlade innehav. Vi kallar det för Telia-familj.

Om man är flera i familjen kan det vara knepigt att få full överblick alla abonnemang och tjänster. Någon kanske står på bredbandet medan någon annan har huvudabonnemanget för mobilerna – och sen gäller det att hålla reda på alla abonnemang och surfpotter.

För att göra det här lite enklare har vi skapat en ny funktion i Mitt Telia som vi kallar för ”Telia-familj”. Den gör det möjligt för hushåll med flera personer att:

  • Få överblick över alla sina tjänster.
  • Se all information på ett ställe.
  • Utnyttja en fri förmån (under förutsättning att hushållet tillsammans har bredband och mobilabonnemang på minst 15 GB från Telia).

Förutom ordning och reda löser det här också problemet med att vissa hushåll inte kunnat utnyttja den fria förmån de har rätt till eftersom mobilabonnemang och bredband stått skrivna på två olika personer. Hushållsvyn Telia-familj gör att ni kan se ert samlade innehav och därmed ta del av någon av våra fria förmåner (här kan du läsa mer om förmåner).

Låter det här som något för just er? Du skapar gruppen genom att logga in på Mitt Telia och navigera till Mitt konto och Kontoinställningar. Bjud in de personer du bor med. När de har accepterat din inbjudan kan ni se hushållets samlade Telia-engagemang under fliken Abonnemang eller välja en förmån under Mina förmåner.

P.S. Det kostar inget extra heller.

Video: Därför borde du skapa en Telia-familj.

Mer från Digital förälder

Mamma och flicka med surfplatta.

Trygghet & säkerhet

Trygg mobil på under 60 sekunder

Ikon för familjeabonnemang.

Erbjudande

Bättre pris tillsammans

Pris 199 kr/mån per Extra användare

Litet barn fotograferar med mobiltelefon.

Teknik & prylar

Så förlänger du livet på din mobil