Bredband, tv & telefoni
via fiber

Fyll din fiber med tjänster från Telia

 

En fiberanslutning behöver fyllas med tjänster som bredband, tv och telefoni. Testa din adress för att se om du är ansluten och vad vi kan erbjuda dig.

 

Du kan också aktivera fibertjänster som ingår i en lägenhetsavgift/-hyra.


Har du redan Telia-abonnemang via telejacket så klickar du vid beställning bara i att du vill byta – resten sköter vi!

 

Frågor & svar om fiber

Behöver jag en ny router när jag skaffar fiber?

Det beror på vilken router du har idag och vilken hastighet du behöver.

Vi på Telia ser till att du har den utrustning du behöver. I våra abonnemang ingår en wifi-router anpassad för fiberhastigheter.

Kommer mitt hemlarm fungera med bredbandstelefoni via fiber?

Nu för tiden går de flesta tillverkares larm att koppla till bredbandet.

Kontakta din larmoperatör om du har personligt trygghetslarm eller inbrottslarm i bostaden för att kontrollera att det fungerar tillsammans med bredbandstelefoni.

Jag ska flytta från bostad utan fiber till en med fiber - vad händer med mina abonnemang?

Som Telia-kund räcker det att du gör en flyttanmälan hos oss, så ser vi till att de tjänster du vill ha följer med i flyttlasset.

Du som inte är Telia-kund behöver se över vilken bindningstid dina nuvarande abonnemang har, och se till att säga upp dem i tid. Här beställer du Telia Bredband via fiber och här kan du kombinera bredband, tv och telefoni från Telia.

Jag ska flytta från bostad med fiber till en utan fiber - vad händer med mina abonnemang?

Som Telia-kund räcker det att du gör en flyttanmälan hos oss, så försöker vi föra över så många av dina abonnemang som möjligt till nya adressen.

Du som inte är Telia-kund behöver se över vilken bindningstid dina nuvarande abonnemang har och se till att säga upp dem i tid. Här beställer du Telia Bredband via telejacket och här kan du kombinera bredband, tv och telefoni från Telia.