Erbjudande

KÖP IPHONE 8 ELLER IPHONE 8 PLUS

Uppföljaren till populära iPhone 7 är här – nu med ännu bättre kamera, överlägsen prestanda och exklusiv design. Köp iPhone 8 eller iPhone 8 Plus med abonnemang och få Fri surf Sociala medier.

FÖRDELAR MED OSS

Erbjudande

FRI SURF SOCIALA MEDIER

Erbjudande

DELA MED FAMILJEN

Erbjudande

BEHÅLL DIN SURF

5 NYHETER MED IPHONE 8 OCH IPHONE 8 PLUS

Exklusiv design helt i glas

iPhone 8 och iPhone 8 Plus är designade med marknadens tåligaste glas, både på fram- och baksida. Välj mellan tre nya finishar: rymdgrått, silver och guld. Självklart står den emot vatten och damm.

Erbjudande
Erbjudande

SNABBARE ÄN NÅGONSIN

iPhone 8 är kraftfullare och smartare än tidigare iPhones, men med samma suveräna batteritid. Det nya chippet gör spel och appar med förstärkt verklighet ännu verkligare.

Trådlös laddning

Trött på sladdar som samlar damm? iPhone 8 är Apples första iPhone med trådlös laddning. Du behöver bara lägga ner den på laddplattan för att ladda batterierna extra snabbt och effektivt.

Erbjudande
Erbjudande

helt ny kamerasensor

Ta kristallklara bilder, även under sämre ljus och snabba rörelser. iPhone 8 har en mer avancerad 12 MP-kamera med en större och snabbare sensor, nytt färgfilter, djupare pixlar och förbättrad optisk bildstabilisering för bilder och videor.

NYA RETINA HD-SKÄRMAR

Nya, ännu bättre Retina HD-skärmar på 4,7 och 5,5 tum. Med stort färgomfång och 3D Touch och True Tone, som justerar vitbalansen automatiskt för att matcha det omgivande ljuset. Skärmen har dual-domain-pixlar som ger en tydlig bild ur nästan alla vinklar.

Erbjudande

Frågor och svar om iphone 8

När kommer ni att sälja iPhone X?

Förköpet börjar den 27 oktober och säljstarten är den 3 november.

Klicka här och anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen.

Fungerar Apples e-sim-klocka i Telias nätverk?

Vi jobbar för att kunna leverera tjänster via e-sim även i Sverige. När det gäller Apples produkter med e-sim så behöver vi jobba tillsammans med Apple för att den tekniken ska fungera i vårt nät - vi för naturligtvis en dialog med Apple om detta. Men vi kan i nuläget inte ge något svar om när Apples produkter med e-sim kommer att fungera i vårt mobilnät.

 

Kan jag köpa nya iPhone trots att jag har bindningstid kvar?

Har du mer än tre månader (90 dagar) bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang med mobil kan du göra en slutbetalning och binda om dig – kontakta kundtjänst så hjälper de dig. Har du mindre än tre månader kvar kan du teckna ett nytt abonnemang.

På Mitt Telia kan du enkelt se hur lång bindningstid du har kvar. Du kan logga in med Mobilt BankID om du saknar ett användarnamn och lösenord.

Var kan jag hämta ut min förköpta iPhone?

Du som förköpt och valt att hämta i någon i våra butiker kan göra det på lanseringsdagen den 22 september.

Du som har valt att få den hemskickad via postombud kan få din iPhone från och med den 22 september. Du får information via sms om beräknad leveranstid. Skulle leveranstiden förändras mer än 14 dagar får du också information om det via sms. Leveranstiden beror på din plats i kön, vilken modell, färg och storlek du har valt samt hur vår tilldelning av iPhones från Apple ser ut.

Måste den person som gjort förköpet hämta ut mobilen?

Om du bokar en mobil för att hämta i butik så måste du personligen hämta ut mobilen.

Vid beställning till postombud kan du hämta ut en annan persons paket så länge du kan uppvisa mottagarens legitimation samt din egen.

Hur länge kan min mobil ligga reserverad i butik efter förköpet?

Har du gjort ett förköp och fått leveransdatum 22 september så kommer mobilen vara reserverad till och med den 23 september. Har du fått ett leveransbesked som är senare än den 22 september hålls mobilen reserverad i 48 timmar.

Kan man lämna in sin gamla iPhone när man köper en ny och få värdet tillbaka?

Ja, läs mer på telia.se/bytin

Hur får jag reda på leveransstatus för min beställning?

När du beställer din mobil får du ett ordernummer via mail (vid butiksreservation) och även på bekräftelsesidan vid beställningen. Numret är sökbart via www.telia.se/leverans. På detta sätt kan du hålla koll på din order och när du kan förväntas få din mobil levererad. Notera att leveransdatumet är preliminärt tills att du får ett kollinummer.

Kan jag byta modell om jag fått/beställt fel modell? Hur gör jag då?

Ja, du vänder dig till inköpsstället för hjälp. Har du beställt via telia.se så kan du kontakta kundtjänst på telia.se/kontakt.

Kan ni se vilken plats min order hamnat på?

Nej, vi kommunicerar aldrig vilken köplats våra kunder har.

Om jag beställer en mobil under förköpsdagen och väljer ”hemleverans”, när kan jag hämta ut den på mitt utlämningsställe?

Du kommer att få ett sms alternativt en avi om när den finns. Leveranstiden beror på dels din plats i kön, vilken modell, färg eller storlek du valt och hur Apples tilldelning av iPhones ser ut.

Varför har mitt preliminära leveransdatum flyttats fram?

Om ditt leveransdatum flyttas fram beror det på att vi fortfarande inte vet exakt när leveransen från Apple kan tänkas komma och hur många iPhones på just din beställning (modell, färg och storlek) som vi fått levererade.
När du genomförde din beställning – och hur många andra kunder som också väntar på samma modell, färg och storlek – påverkar leveransdatumet.

Så fort vi får mer information så uppdaterar vi ditt leveransbesked och det kan då innebära ett snabbare leveransdatum.