Nu blir Telia Play ännu bättre - och till för alla

Lagom till Valborg lanseras Telia Play som en helt fristående streamingtjänst, med nytt innehåll och tillgänglig för alla. Därmed kan fler än någonsin ta del av ett brett utbud av underhållning för hela familjen med serier, filmer och tv från bland annat C More och HBO Nordic.

Hittills har det enbart varit den som redan varit kund hos Telia som haft tillgång till Telia Play. Nu utökas alltså den redan breda streamingtjänsten med innehåll från C More, och kan tecknas av alla – även den som inte redan har tv, bredband eller mobilabonnemang från Telia.

- Det är enormt kul att kunna erbjuda Sveriges mest uppskattade tv-tjänst till alla, oberoende av vilken leverantör de har i huset, på teven eller i luren, säger Sarah S-Latef Engström, produktchef för tv på Telia.

I nya Telia Play ingår bland annat 15 tv-kanaler, liksom massor av serier att streama från C More och HBO Nordic. Telia Play-appen finns för såväl Android som iOS och AppleTV, och har stöd för både AirPlay och Chromecast om du vill streama från mobilen eller surfplattan till din tv. Just nu ingår en fri månad och en gratis hyrfilm när man testar tjänsten.

- Jag hoppas det kan bli ett härligt nytillskott för de som planerar att vårstäda bland appar eller som vill njuta av ännu mer underhållning, säger Sarah S-Latef Engström.