Järntronen från Game of Thrones i Stockholm

I väntan på åttonde säsongen av Game of Thrones - inta Järntronen redan nu! I samarbete med HBO Nordic bjuder vi på en unik chans att inta Järntronen från Game of Thrones i Telias butik i Stockholm den 23-24 mars.

Vi lanserar även Sveriges bredaste streamingtjänst i ny tappning vilket innebär att Telias kunder, utöver att kunna fortsätta titta på HBO Nordics succéserie, även kommer att kunna titta på tv, film och serier var, när och hur som helst via appen Telia Play.

På fredag och lördag den 23-24 mars kan alla som vill - inta tronen och utkämpa slaget om att få sitta kvar. Tronen finns på plats i Telias butik på Kungsgatan 36 i Stockholm, under butikens ordinarie öppettider.
 
Nu får även alla våra mobilkunder möjlighet att ta del av kollektivtrafikens humörhöjare #1 - Telia Play, med samma tittarupplevelse som våra tv-kunder prisat oss för. Telia Play innehåller 15 tv-kanaler, live och inspelat, samt HBO Nordic, SF kids, National Geographic+ och en filmbutik med över 10 000 filmer för endast 149 kr/mån. Det här innebär att våra kunder får tillgång till Sveriges bredaste streamingtjänst. Allt samlat och sökbart i appen med samma namn och tillgängligt i mobilen eller surfplattan precis var, när och hur man vill.

– Det känns jättebra att kunna erbjuda våra mobilkunder Telia Play. Här har vi en unik innehållsmix med HBO Nordic, SF Kids och National Geographic+ i kombination med de mest populära tv-kanalerna. Tjänsten är lätt att beställa, säga upp och hantera med några få knapptryck. Du kommer igång omgående, ingen extra utrustning eller teknik behövs, dessutom är allt innehåll samlat på ett ställe. Nu behöver du inte längre fundera på var du kan se Homeland utan hittar allt direkt, säger Regina Donato Dahlström, chef för Telia Konsumenttjänster
 
Fakta Telia Play i korthet
• Sveriges största filmbutik med över 10 000 filmer
• Playtjänsterna - HBO Nordic, National Geographic+ och SF Kids
• De mest populära tv-kanalerna
• 100 procent reklamfritt barninnehåll
• Möjlighet att streama inom EU från 1 april
• Testa fritt under 30 dagar

Läs mer om Telia Play här