Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

#Hatahat-tröjor till skolklasser och föreningar

Publicerad: 2016-05-02 09:10

Vad roligt att så många ville vara med och dela vårt ställningstagande mot näthat genom att beställa t-shirts!

 
Ni som har beställt kommer få ett sms med bekräftelse när ni kan hämta ut era tröjor. Dela gärna en bild på sociala medier när ni bär tröjorna och använd #hatahat. Tack för ert engagemang!

Internet är fantastiskt. Men det finns också en baksida i form av trakasserier och kränkningar. Det är något som vi på Telia vill ta ansvar för att motverka. Ett sätt vi valt att ta ställning på är att lansera en kampanj mot näthat med budskapet #hatahat. Istället vill vi boosta kärlek, godhet och schyssthet på internet och i sociala medier.

Vi älskar sociala medier, men hatar hat.
 

 

 

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
Toggla chat
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton