DIN TRYGGHET HOS OSS

Funderar du på säkerhet och integritet kring data? Det är viktigt för oss att du har förtroende att låta oss hantera och lagra data om dig, att du är medveten om att vi gör det på ett lagligt och pålitligt sätt och hur det går till. 

Detta är en sida där vi förklarar vår integritetspolicy – vi värnar alltid om din integritet!

KONTAKTUPPGIFTER

Personuppgiftsansvarig Telia Sverige AB

Telia Sverige AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för den data som behandlas under varumärkena Telia och Halebop. Vi bestämmer syftet med behandlingen och på vilket sätt den ska gå till. 

Telia Sverige AB (org.nr 556430-0142)
Stjärntorget 1
169 94 Solna

Telefon: 90 200

Personuppgiftsombud Telia Sverige AB

Vårt personuppgiftsombud ser till att din data behandlas på ett korrekt och lagligt sätt hos oss. Ring vår kundtjänst för att prata med personuppgiftsombudet.

Telefon: 90 200

KONTAKT FÖR ATT UTÖVA DINA RÄTTIGHETER

Ändra godkännande av hur vi hanterar data

Du kan återkalla dina samtycken genom att ringa vår kundtjänst.

Telefon: 90 200.

Om du inte vill ha någon marknadsföring

Om du inte vill att vi kontaktar dig för direktmarknadsföring av våra produkter och tjänster via sms kan du kontakta oss genom att ringa kundtjänst.

Telefon: 90 200

Du kan också meddela oss via brev. Anmälan ska vara skriftlig och innehålla uppgift om fullständigt namn, personnummer och eventuellt abonnemangsnummer.

Telia Sverige AB
Box 50077
973 22 Luleå

Du kan också välja att inte bli kontaktad klicka ”Avregistrera” i respektive e-postmeddelande eller ringa numret som står i slutet av sms:et.

Begära skadestånd

Om du vill begära skadestånd med anledning av att du lidit skada på grund av att din data har behandlats i strid med gällande rätt ska du anmäla det.

Anmälan ska vara skriftlig och innehålla uppgift om fullständigt namn, personnummer och eventuellt abonnemangsnummer.

Telia Sverige AB
Box 50077
973 22 Luleå

Om du vill begära tillgång till data

Privatpersoner har rätt att få information om vilken data vi behandlar om dem. Begäran görs skriftligt och ska undertecknas av den sökande samt innehålla uppgift om namn och personnummer. Skicka begäran till:

Telia Sverige AB
PUL
Svarspost 108317743
978 00 Luleå

Utdragen sänds till den sökandes folkbokföringsadress inom en månad från det att ansökan inkommit till oss.

Begära rättelse av data

Ring vår kundtjänst för att begära rättelse.

Telefon: 90 200.

Invända till behandling av data

Ring vår kundtjänst för att invända till behandling.

Telefon: 90 200.

Övriga rättigheter

Rätt till begränsning av behandling och rätt till dataportabilitet av data börjar gälla i samband med att EU:s nya dataskyddsförordning, även kallad GDPR, träder i kraft den 25 maj 2018.

Denna Integritetspolicy gäller när du använder produkter och tjänster som tillhandahålls av Telia i Sverige eller när du besöker de av våra webbplatser som vänder sig till kunder i Sverige. Den gäller inte för något annat företags webbplats eller tjänster, även om de kan nås via Telias nät eller tjänster.

Om Integritetspolicyn uppdateras meddelar vi det här. Då kommer vi att spara tidigare versioner i ett arkiv som du hittar här.

Ladda ner som PDF

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton