Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Fem snabba om Fri surf i sociala medier

Publicerad: 2016-04-18 10:00

Roberta Alenius, kommunikationschef på Telia Sverige, om Telias nya kampanj.

Hej Roberta Alenius, kommunikationschef på Telia Sverige, här kommer fem snabba frågor om Telias nya kampanj:

Hur har ni resonerat med er kampanj?
Vi har verkligen velat lyssna på våra kunder och ge dem ett erbjudande vi vet de kommer uppskatta. Världen utvecklas och sociala medier är det nya sättet att hålla kontakten med vänner och familj. Det möter vi upp med vårt nya erbjudande.

Hur definierar ni sociala medier?
Sociala medier är ett väldigt brett begrepp och betyder olika saker och inkluderar olika tjänster för olika individer.
Vi har valt att definiera sociala medier som tjänster vars primära syfte är att möjliggöra kommunikation och interaktion mellan människor, antingen direkt eller i grupp. Genom detta vill vi hjälpa våra kunder att vara tillgängliga på ett antal plattformar, till en början är de som erbjuds Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter och Kik. Det här är en tjänst under utveckling och vi ser fram emot att även andra sociala medietjänster deltar i erbjudandet.

Vad är er ställning till nätneutralitet?
Nätneutralitet är en mycket viktig fråga som vi följer noga, det tror jag gäller för samtliga operatörer. Vårt nya erbjudande om fri surf i sociala medier ger kunderna ännu mer surffrihet, vi gör ingen prioritering av trafik eller någon typ av blockering, därför menar vi att det inte står i konflikt med nätneutraliteten.

Hur rimmar ert nya erbjudande med nätneutraliteten?
Nätneutralitet handlar om att möjliggöra för kunder att få access till information och annat innehåll, använda appar och olika enheter för att få ut så mycket av internet som möjligt. Dessutom handlar det bland annat om blockering av tjänster och prioritering av trafik. Vår nya tjänst ger kunderna möjlighet att få ut mer av internet och vi använder ingen prioritering eller blockering utan det är enbart så att trafiken undantas från våra kunders mobildatamängd.
Det är viktigt att här lyfta fram att det inte finns några kommersiella upplägg mellan Telia och de tjänster som nu undantas i form av utbyte av ersättning eller information annat än vad som krävs för att undanta våra kunders kostnader och att respektive partners varumärke kan inkluderas i vår kundkommunikation.

Vilken information delar ni med era partners?
Vi delar inte någon kund eller användningsdata med dessa samarbetspartners och inte heller de delar någon användarinformation med oss. Den tekniska lösning som gjorts baseras på att vissa identifierade datatrafikdestinationer inte räknas mot kundens surfmängd och det är vår samarbetspartner som har skyldighet att kontinuerligt förse oss med information för att möjliggöra att dessa tjänster är undantagna på rätt sätt.

 

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
Toggla chat
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton