Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart global-level-alert-warning global-level-alert-information

SVT-r blir kvar i Telia tv-tjänst

Publicerad: 2015-03-25 13:57

Telia har valt att acceptera det nya erbjudande man fått av Copyswede om en förlängning av det gamla avtalet och SVT-r kommer därför tills vidare att vara kvar i Telias tv-tjänst.

Vi väljer att göra detta för att tjänsten är uppskattad av kunderna och trots att sändningsrättigheterna i det gamla avtalet successivt löper ut. Vi hoppas därför att du som kund har överseende med att innehållet i tjänsten kan komma att minska framöver.

Vår förhoppning är fortfarande att få till ett helt nytt avtal med rättighetsorganisationen Copyswede. Ett långsiktigt avtal med rimliga avtalsvillkor som alla parter kan acceptera och vara nöjda med.

Läs mer på telia.se/svtr

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
cgc-chat-icon cgc-minimize-icon cgc-close-icon cgc-check-icon
arrow-downt arrow-downt close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton