navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Ny fakturaavgift för fasta tjänster

Uppdaterad: 2015-07-24 10:06

Ny fakturaavgift för fasta tjänster

Från och med den 1 juli 2015 höjer vi fakturaavgiften för fast telefoni samt inför fakturaavgift för tv- och bredbandsabonnemang. Du som berörs av detta har fått information på din faktura från 1 mars 2015. 

Den nya avgiften blir 29 kronor per faktura. Det berör dig som tecknar nytt, byter eller redan har fast telefoni, tv- och bredbandsabonnemang och väljer att få fakturan via papper. Har du bindningstid på någon av dessa tjänster införs den nya avgiften när bindningstiden har gått ut.

Skaffa Telia eFaktura!


Med Telia eFaktura kan du få fakturan i elektronisk form och utan avgift. Det går snabbare då fakturan skickas direkt till din internetbank. Förutom att kostnaden försvinner är det miljövänligt och du som kund får en enkel hantering då du inte behöver registrera fakturorna manuellt.

Mer information om eFaktura hittar du här.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic
Chatt

Behöver du hjälp?

Kontakta gärna en av våra rådgivare

Börja chatta Ring mig

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.