navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Förbättringar i Telias tv-tjänst

Publicerad: 2014-11-04 16:03

Nu tar vi ytterligare ett steg mot en ännu bättre användarupplevelse för dig som är tv-kund hos Telia. Eller rättare sagt: Vi tar flera steg!

Vi förbättrar gränssnittet i tv-tjänsten och gör den ännu enklare att hantera. Du kommer att märka det bland annat i den nya förbättrade sökfunktionen. Den gör att du kan söka på vad du vill oavsett var du befinner dig i menyn och du kan välja om du vill ha sökresultaten sorterade per videobutiken, programbiblioteket eller annan enhet. Du får dessutom ett tydligare sökresultat än tidigare.

Vi förenklar också för dig som hyr filmer. Det nya gränssnittet är mer överskådligt och gör det ännu enklare att välja till exempel format och språk-versioner av olika filmer.

Överskådligare och mer informativ blir det också för dig som tittar på serier. Du kan bland annat se vilka avsnitt du har sett klart, vilka du inte har sett och vilka eller vilket du kanske bara hunnit titta på delvis. Du kommer också att märka att vi har en ny, tydlig och enhetlig struktur (serie-säsong-episod) i både programbibliotek och videobutiken.

Slutligen har vi lagt till en ”Spara-knapp” för program du vill se vid ett senare tillfälle. Knappen finns vid alla tillgängliga program/filmer och både i programbiblioteketen och i videobutiken. Allt du sparat hittar du sedan under ”Din lista” som finns i huvudmenyn.

Här kan du läsa mer om de nya funktionerna för tv-tjänsten.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic
Chatt

Behöver du hjälp?

Kontakta gärna en av våra rådgivare

Börja chatta Ring mig

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.