Förbättringar i Telias tv-tjänst

Publicerad: 2014-11-04 16:03

Nu tar vi ytterligare ett steg mot en ännu bättre användarupplevelse för dig som är tv-kund hos Telia. Eller rättare sagt: Vi tar flera steg!

Vi förbättrar gränssnittet i tv-tjänsten och gör den ännu enklare att hantera. Du kommer att märka det bland annat i den nya förbättrade sökfunktionen. Den gör att du kan söka på vad du vill oavsett var du befinner dig i menyn och du kan välja om du vill ha sökresultaten sorterade per videobutiken, programbiblioteket eller annan enhet. Du får dessutom ett tydligare sökresultat än tidigare.

Vi förenklar också för dig som hyr filmer. Det nya gränssnittet är mer överskådligt och gör det ännu enklare att välja till exempel format och språk-versioner av olika filmer.

Överskådligare och mer informativ blir det också för dig som tittar på serier. Du kan bland annat se vilka avsnitt du har sett klart, vilka du inte har sett och vilka eller vilket du kanske bara hunnit titta på delvis. Du kommer också att märka att vi har en ny, tydlig och enhetlig struktur (serie-säsong-episod) i både programbibliotek och videobutiken.

Slutligen har vi lagt till en ”Spara-knapp” för program du vill se vid ett senare tillfälle. Knappen finns vid alla tillgängliga program/filmer och både i programbiblioteketen och i videobutiken. Allt du sparat hittar du sedan under ”Din lista” som finns i huvudmenyn.

Här kan du läsa mer om de nya funktionerna för tv-tjänsten.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton