navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Telia lanserar app som ersätter digitalboxen

Publicerad: 2014-10-01 09:00

Telia lanserar nu en app som ersätter digitalboxen – en box-app. Genom att ladda ner appen till din Samsung smart-tv kan du se på tv precis som vanligt, utan box. Du använder en och samma fjärrkontroll till allt som rör tv:n, och dessutom går det betydligt snabbare att navigera mellan kanaler och olika funktioner i tv-gränssnittet. Du som har en smart-tv från Samsung av modell 2013, serie 7, 8 eller 9 kan använda appen istället för din digitalbox.

Har du 2014 års modell serie 8, kan du ladda hem och testa en betaversion. Det innebär att den fortfarande är under utveckling, men redo för att testas på riktigt av dem som vill och kan. Vi tar gärna emot synpunkter och återkoppling för större möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuella buggar. Vi uppmuntrar alla kunder med rätt förutsättningar att testa box-appen och dela med sig av sina upplevelser i vårt forum.

För att se på tv via box-appen behöver du vara bredbands- och tv-kund hos Telia.

Läs mer på telia.se/boxapp

 

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic
Chatt

Behöver du hjälp?

Kontakta gärna en av våra rådgivare

Börja chatta Ring mig

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.