Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Telia lanserar app som ersätter digitalboxen

Publicerad: 2014-10-01 09:00

Telia lanserar nu en app som ersätter digitalboxen – en box-app. Genom att ladda ner appen till din Samsung smart-tv kan du se på tv precis som vanligt, utan box. Du använder en och samma fjärrkontroll till allt som rör tv:n, och dessutom går det betydligt snabbare att navigera mellan kanaler och olika funktioner i tv-gränssnittet. Du som har en smart-tv från Samsung av modell 2013, serie 7, 8 eller 9 kan använda appen istället för din digitalbox.

Har du 2014 års modell serie 8, kan du ladda hem och testa en betaversion. Det innebär att den fortfarande är under utveckling, men redo för att testas på riktigt av dem som vill och kan. Vi tar gärna emot synpunkter och återkoppling för större möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuella buggar. Vi uppmuntrar alla kunder med rätt förutsättningar att testa box-appen och dela med sig av sina upplevelser i vårt forum.

För att se på tv via box-appen behöver du vara bredbands- och tv-kund hos Telia.

Läs mer på telia.se/boxapp

 

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
Toggla chat
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton