navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Ny mjukvara digital TV-box

Publicerad:

Den 4:e december släpptes en ny version av mjukvara till Digitalboxen, denna kan antingen laddas ner genom att acceptera uppdateringen när boxen kommer upp ur standby-läget eller genom att bryta strömmen till boxen.

TextTV
Utseendet på TextTV kommer nu att kunna justeras i tre olika bredder: smal, mellan och bred för de kunder som så önskar. Med hjälp av Info-knappen kan man i TextTV-läge välja bredd genom att trycka på INFO-knappen en eller flera gånger. Vald bredd behålls tills att boxen startas om. Som standard är bredden ’mellan’ förvald i TextTV läget.

Introfilm
Nya kunder och kunder som gjort en fabriksåterställning av sin Digitalbox erbjuds nu att ta del av en introduktionsfilm i samband med att boxen startas första gången. Filmen förklarar på ett enkelt sätt hur tjänsten fungerar. Filmen finns tillgänglig för alla kunder i videobutiken under kategori TeliaTube.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic
Chatt

Behöver du hjälp?

Kontakta gärna en av våra rådgivare

Börja chatta Ring mig

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Behöver du hjälp?

Chatta gärna med en av våra rådgivare

Just nu är det många som vill komma i kontakt med oss.

Alla våra rådgivare är upptagna, vänligen försök igen om en liten stund.