26 januari 2024

4 min läsning

Underhållning

Vinterns premiärer på Viaplay.

Välkommen till en spännande vinter full av film- och seriefrossa på Viaplay! Här listar vi några av de mest efterlängtade premiärerna mellan januari och mars 2024.

Streama Venom: Let There Be Carnage på Viaplay i vinter. copyright

© 2021 CTMG, Inc. All rights reserved.

In the Land of Saint and Sinners - Premiär: 2024-01-12

Följ med på en gastkramande resa till en avlägsen irländsk by där pensionerade lönnmördaren Finbar, spelad av ingen mindre än Liam Neeson, ställs inför en trio hämndlystna terrorister. En dödlig katt-och-råtta-lek utspelar sig i helgonens och syndarnas land där inga synder kan begravas.

Joker - Premiär: 2024-01-06

Joaquin Phoenix bjuder in oss till den mörka världen av Gotham, där komikern Arthur kämpar mot samhällets grymma behandling. En nedåtgående våldsspiral leder honom till det ikoniska alteregot, Jokern. En psykologisk resa som kommer få dig att tänka om vad som egentligen skapar en skurk.

The Chemistry of Death (Serie) - Premiär: 2024-01-04
Harry Treadaway tar rollen som den kriminaltekniske patologen David Hunter i denna gripande thriller. Efter att ha lämnat sitt arbete för en lugn by ställs David inför en mordutredning som han inte kan hålla sig utanför.

Lego filmen 2 - Premiär: 2024-01-01
Bricksburgs hjältar är tillbaka i en efterlängtad uppföljare! Den här gången hotas Lego-universumet av Lego Duplo-inkräktare, och Emmet, Lucy och Batman måste utforska nya världar för att rädda dagen. En rolig och äventyrlig resa för hela familjen.

Tuffa gänget - Premiär: 2024-01-19

Möt Tuffa Gänget, en grupp ökända skurkar med Pierre Perifel i spetsen som den eleganta ficktjuven Mr. Wolf. Efter år av kupper och efterlysningar ingår de ett avtal för att bli goda medborgare. Kommer de kunna hålla löftet?

Peter Mangs - En seriemördares hemlighet (Dokumentär) - Premiär: 2024-02-01
Dokumentärfilmaren John Mork tar oss med på en intensiv resa för att lösa ett ouppklarat dubbelmord i Florida, med utgångspunkt från en sång skriven av den ökände svenska seriemördaren Peter Mangs. Hans uppdrag: lös det ouppklarade fallet. Konfrontera Peter Mangs och få honom att bekänna till de avskyvärda brotten. En nagelbitande dokumentär som avslöjar hemligheter och avslutar ett tio år gammalt mysterium.

Insidious: The Red Door - Premiär: 2024-02-02
Josh och Dalton återvänder för att konfrontera sina demoner djupare än någonsin tidigare. Möt en ny och skrämmande ondska bakom den röda dörren i denna spännande fortsättning på Insidious-serien.

Venom: Let There Be Carnage - Premiär: 2024-02-07
Tom Hardy är tillbaka som den livsfarliga beskyddaren Venom i en kamp mot Cletus Kasady, även känd som Carnage. En actionpackad thrillride från Marvel-universumet.

Operation Mincemat - Premiär: 2024-02-09
Colin Firth och Matthew Macfadyen tar oss till andra världskrigets dramatik i denna otroliga historia om två underrättelseofficerare som ändrar krigets gång med hjälp av den mest osannolika hemliga agenten - en död man.

Ghostbusters: Afterlife - Premiär: 2024-02-14
En ensamstående mamma och hennes barn upptäcker en koppling till de ursprungliga Ghostbusters och deras farfars hemliga arv. Mckenna Grace, Paul Rudd och Carrie Coon tar oss med på ett äventyr fyllt med spänning och övernaturlig humor.

Jurassic World: Dominion - Premiär: 2024-02-16
Chris Pratt och Bryce Dallas Howard återvänder till en värld där dinosaurierna nu lever och jagar över hela planeten. Frågan är: Kan människan fortfarande vara det främsta rovdjuret på jorden? En episk fortsättning på Jurassic World-sagan.

Based On A True Story - Premiär: 2024-02-25
Kaley Cuoco och Chris Messina leder oss genom en satirisk true crime-berättelse om kändisskap, ambitioner, drömmar och mord. En serie som gräver djupt i Amerikas fascination för verkliga brott och deras olyckliga offer.

Minioner: Berättelsen om Gru - Premiär: 2024-03-01
Få reda på hur Gru växte upp på 1970-talet och planerade att bli ond nog för att gå med i Grymlingarna, en grupp superskurkar. Ett animerat äventyr fyllt med skratt och skurkaktiga planer.

Are You There God? It's Me Margaret - Premiär: 2024-03-08
Rachel McAdams tar oss med på en tidlös resa när 11-åriga Margaret flyttar till en ny stad och reflekterar över livet, vänskap och tonåren. En gripande berättelse om identitet och mening.

Godzilla (2014) - Premiär: 2024-03-08
En återstart av Godzilla-serien, regisserad av Gareth Edwards, som utforskar den ikoniska monsterfigurens ursprung och dess strid mot andra uråldriga varelser.

Godzilla: King of the Monsters (2019) - Premiär: 2024-03-08
Uppföljaren tar monsterstriden till nya höjder med klassiska monster som Mothra, Rodan och King Ghidorah. Michael Dougherty regisserar denna episka berättelse om mänsklighetens kamp mot överväldigande uråldriga varelser.

Håll ögonen på Viaplay för en vinter full av nöje. Spänning, skratt, och överraskningar väntar på dig!

Fler artiklar i samma ämne: