15 maj 2024

2 min läsning

Underhållning

Viaplay i november: Möt hockeylegenden Börje och utforska intriger på Fox News

Viaplay välkomnar november med en imponerande lineup av nya filmer och serier. Missa inte storsatsningen i den biografiska serien om hockeylegenden Börje Salmings liv. Se dramatiska avslöjanden på Fox News i Bombshell. Viaplay har något för alla smaker. Här är några av månadens höjdpunkter.

Börje - biografisk serie och storsatsning på Viaplay i höst. berättar om Börje Salmings liv från det han var ung i Kiruna, via genombrottet i Brynäs till hans NHL-karriär i Toronto Maple Leafs.

Viaplay 2023

Börje - The Journey of a Legend (Premiär: 19 november)

Följ med på en resa genom Börje Salmings liv, från hans tidiga dagar i Kiruna till NHL-karriären i Toronto Maple Leafs. Utforska hans kärlekshistoria med Margitta och de utmaningar de står inför som ett par i rampljuset.

Blacklight (Tillgänglig nu)

Upptäck skuggvärlden med Travis Block när han avslöjar ett hemligt program som har dödliga konsekvenser. En thriller som tar dig genom en värld av hemligheter och förräderi.

65 (Premiär: 10 november)

Efter en katastrofal jordkrasch för 65 miljoner år sedan står piloten Mills inför en kamp för överlevnad med endast en chans att bli räddad.

Bombshell (Premiär: 1 november)

Inspirerad av verkliga händelser följer vi de modiga kvinnorna som avslöjade Roger Ailes och skakade om Fox News till sina grundvalar.

The Irrational (Premiär: 22 november)

Alec Mercer, en världsberömd beteendevetare, tar oss med på en resa genom höginsatsfall där hans unika förståelse för mänskligt beteende blir en vetenskaplig superkraft.

1917 (Premiär: 1 november)

Följ med de unga brittiska soldaterna Scofield och Blake på ett omöjligt uppdrag under första världskriget. En intensiv kamp mot klockan för att förhindra en förödande attack.

Love Again (Premiär: 17 november)

Mira bearbetar förlusten av sin fästman genom romantiska meddelanden till hans gamla mobilnummer, vilket leder till oväntade förvecklingar.

Maybe I Do (Premiär: 3 november)

När Michelle och Allen bjuder in sina föräldrar för en träff, avslöjas överraskande kopplingar mellan familjerna, vilket sätter förhållandet på spel.

Lucky (Bernie Ecclestone) (Premiär: 16 november)

Lucky kastar ljus över Bernie Ecclestones strävan att förvandla Formel 1 från en amatörsport till en global tv-sänd supersport och den eviga konflikten mellan passion och pengar.

Viaplay levererar en varierad och spännande månad med något för alla. Slå dig ner och njut av november med de senaste och mest fängslande titlarna på Viaplay!

Fler artiklar i samma ämne: