18 augusti 2023

2 min läsning

Underhållning

Viaplay laddar upp med stora upplevelser i höst.

Hösten närmar sig med stormsteg och med den kommer en samling nya och lovande premiärer på Viaplay som lär både underhålla och förföra. Här är en översikt över några av de mest efterlängtade serierna och filmerna som du kan se fram emot nu i augusti och september.

Camilla Läckbergs "Strandhotellet" är tillbaka med en hänförande andra säsong som har premiär den 22/8 på Viaplay.  copyright

Viaplay 2023

Strandhotellet - Säsong 2 (Premiär: 22/8)

Camilla Läckbergs "Strandhotellet" är tillbaka med en hänförande andra säsong. I den pittoreska kuststaden Saltjövik möts rivaliserande familjer av chockerande hemligheter, invecklade mord och outslitliga band. Kärlek, svek och spänning sammanflätas i denna efterlängtade säsong av dramatiska händelser.

Kungens innersta krets (Premiär: 29/8)

Följ med in i kungens innersta krets och upptäck berättelsen om kungen från de som stod honom närmast. Genom unika dokumentära perspektiv får vi insyn i kärlek, skandaler, sorg och glädje som formade vår kungs liv.

Husköp i Blindo - Säsong 1 (Premiär: 19/9)

Svenskarna tar sig an den danska succén "Boligkøb i blinde". Deltagarna ger över hela makten att hitta sitt drömboende till tre experter, och resultatet är en spännande resa där deltagarna får uppleva sitt framtida hem för första gången när kontraktet är påskrivet.

A Man Called Otto (Premiär: 1/9)

Tom Hanks gör en minnesvärd roll i denna amerikanska nyinspelning av den älskade svenska bok- och filmberättelsen "En man som heter Ove". Följ Otto Anderson, en grinig änkeman, och hans oväntade vänskap med Marisol som förändrar hans syn på livet.

Last Night in Soho (Premiär: 15/9)

En ung kvinna reser tillbaka till 1960-talets London och möter sin idol inom modedesign. Men en mystisk resa till det förflutna avslöjar att saker och ting inte är vad de verkar vara.

Tassar av stål (Premiär: 15/9)

Följ hunden Hans i hans äventyr där han försvarar en by full av katter från en hotande fara. Denna charmiga och spännande film kommer att värma ditt hjärta och få dig att skratta.

Viaplay har verkligen lyckats att få ihop en imponerande samling av film- och seriepremiärer som sätter guldkant på hösten. Se fram emot spänning, skratt, drama och underhållning när du fördjupar dig i dessa fantastiska berättelser!

Skaffa vårt paket:
All Film & Serier från Netflix, TV4, Viaplay & HBO Max.

Fler artiklar i samma ämne: