15 maj 2024

3 min läsning

Underhållning

Viaplay i oktober 2023: Spänning, skräck och superhjältar

Oktober har anlänt, och det betyder en ny månad full av spännande premiärer på Viaplay. Oavsett om du är intresserad av action, äventyr, eller skräck, har Viaplay något för alla. Här är några av de mest efterlängtade premiärerna som kommer att lysa upp dina tv och streamingupplevelser i höstmörkret.

Ring 2 har premiär på Viaplay i oktober 2023. Följ med på ännu ett musikaliskt äventyr med Buster Moon och hans talangfulla ensemble. Med enastående sångnummer och härliga karaktärer är "Sing 2" en film hela familjen kommer att njuta av.

United States © 2021 Universal Studios. All Rights Reserved

Sing 2 (premiär 20 oktober)
Följ med på ännu ett musikaliskt äventyr med Buster Moon och hans talangfulla ensemble. I denna uppföljare måste de ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som styrs av en hänsynslös mogulvarg. Med enastående sångnummer och härliga karaktärer är "Sing 2" en film hela familjen kommer att njuta av.

Högspänning Säsong 2 (premiär 9 oktober)
Denna spännande dokumentärserie tar dig med bakom kulisserna på landets energiförsörjning. Följ modiga arbetare som utför farliga uppdrag på höga höjder och i extrema väderförhållanden. Varje felsteg kan innebära livsfara när de kämpar för att hålla ljuset på.

Frusna vägar Säsong 2 (premiär 30 oktober)
Norrlands glittrande vägar blir farbara områden i denna säsong av "Frusna vägar." Här är snö och is vardag för både bärgare och plogbilar när de tar sig an naturens utmaningar. Följ hjältarna som trotsar Kung Bores hårda motstånd.

The Independent (premiär 6 oktober)
En ung journalist upptäcker en konspiration som involverar en amerikansk presidentkandidat och hotar att förändra valet och landets öde. Med en stjärnspäckad ensemble, inklusive Jodie Turner-Smith och John Cena, är "The Independent" en politisk thriller som kommer att hålla dig på kanten av din stol.

Blacklight (premiär 13 oktober)
Travis Block, spelad av Liam Neeson, är en man som lever i skuggorna. När han upptäcker ett hemligt program som dödar oskyldiga medborgare, ger han sig ut för att avslöja sanningen och skipa rättvisa. "Blacklight" är en spännande actionfilm som kommer att fängsla dig från början till slut.

Magnum P.I. säsong 5b (Premiär 13 oktober)
Följ med den kaxiga före detta Navy SEAL-militären, spelad av Jay Hernandez, när han återvänder från Afghanistan och börjar jobba som privatdetektiv på vackra Hawaii. "Magnum P.I." är en actionfylld serie som bjuder på mysterier och äventyr.

Superpowered Showdown - Tema superhjältar (premiär 26 oktober)
För alla superhjältefans är detta en dröm som går i uppfyllelse. Den 26 oktober har Viaplay premiär för en imponerande samling superhjältefilmer som inkluderar "Aquaman," "Batman v Superman: Dawn of Justice," "Man of Steel," och "Wonder Woman." Gör dig redo för en superhjälte-maraton!

Tema: Skrik och Skräck (premiärer 3 oktober)
Om du älskar skräck och spänning, har Viaplay dig täckt med filmer som "Scream," "Scream 2," "Scream 3," "Crawl," och "The Babadook." Perfekt för att sätta stämningen inför Halloween.

Så, oavsett om du är ute efter action, äventyr, politisk thriller, eller skräck, har Viaplay något för dig i oktober 2023. Se fram emot en månad full av spännande upplevelser och nya favoriter att utforska.

Fler artiklar i samma ämne: