21 februari 2024

3 min läsning

Underhållning

TV4 Play i september: Premiärer för alla smaker – från dramaserier till barnfilmer.

Med hösten runt hörnet har TV4 Playförberett en line-up av både film och serier som kommer att tilltala en bred publik. Oavsett om du är ute efter spänni ng, drama, eller familjeunderhållning, finns det något för alla att se fram emot. Här är en översikt över de kommande premiärerna på TV4 Play under september 2023.

Med hösten runt hörnet har TV4 Play förberett en line-up av både film och serier som kommer att tilltala en bred publik. Oavsett om du är ute efter spänning, drama, eller familjeunderhållning, finns det något för alla att se fram emot.

TV4

Fire Country (Premiär 27/8)

Följ med i denna amerikanska dramaserie när den fängslade Bode Donovan, spelad av Max Thieriot, ansluter sig till ett brandbekämpningsprogram för att förkorta sitt straff. När han oväntat hamnar i sin hemstad Edgewater, konfronteras han med sitt förflutnas spöken i form av förödande bränder och katastrofer i norra Kalifornien.

Tronen (Premiär 4/9

Denna historiska serie ger oss en djupgående inblick i Sveriges tron. Följ Kung Carl XVI Gustaf från hans barndom till bröllopet med Silvia Sommerlath. Upptäck den traditionstyngda världen av kungligheter genom deras egna ögon när de kommenterar och reagerar på filmklipp från sina liv.

Heels Säsong 2 (Premiär 5/9)

Denna kritikerrosade dramaserie utforskar livet inom den amerikanska wrestlingvärlden. Följ två småstadsbor som kämpar för att uppfylla sina drömmar och hedra sin fars minne. När lillebror Ace blir en stjärna i wrestlingligan, uppstår komplikationer som hotar att splittra bröderna.

Jag är Ingrid (Premiär 7/9)

Upptäck det personliga porträttet av en av Sveriges största filmstjärnor, Ingrid Bergman. Genom hemfilmer, brev och dagböcker får vi insikt i hennes liv från barndomens Stockholm till karriärens höjdpunkter och komplicerade kärlekshistorier. Med Stig Björkman som regissör och Alicia Vikander som berättarröst får vi en unik inblick i en legend.

Callboys (Premiär 4/9)

Denna belgiska dramakomedi tar oss med på ett skruvat äventyr med tre erfarna gigolos som driver en manlig eskortfirma. När de försöker expandera sin verksamhet blir problemen större och mer komplicerade. Skratt och kaos utlovas!

Ture Sventon Säsong 2 (Premiär 8/9)

Ture Sventon, den fantastiska detektiven, är tillbaka för att lösa ännu ett spännande mysterium. Följ med Dante och Ylva när de behöver hans hjälp i ett världsomspännande äventyr.

Mamma Mu hittar hem (Premiär 9/9)

Följ med Mamma Mu och Kråkan på ett nytt äventyr när de möter Storken som bygger ett bo på gården. Mamma Mu får resfeber och bestämmer sig för att se världen, mycket till Kråkans förtret. En svensk animerad barnfilm för hela familjen.

Hemma med Ernst (Start 26/9)

Njut av vackra och inspirerande inredningstips från Ernst Kirchsteiger när han välkomnar oss till gården Nyckelby. Lär dig skapa ett harmoniskt hem med enkla medel och en öppen inställning. Och självklart ingår en del god mat i recepten!

Oavsett vad du är sugen på att titta på i början av hösten, så har TV4 Play något för dig. Sätt dig bekvämt, och se fram emot en månad fylld av spänning, skratt och underhållning.

Fler artiklar i samma ämne: