06 november 2023

2 min läsning

Underhållning

Sveriges nöjdaste tv-kunder 2023. Det är Telia.

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har utsett Telia till vinnare inom digital-tv. Trots en generell nedgång inom branschen har Telia ökat sin poäng med imponerande 2,4 jämfört med föregående år. Vi är stolta över att återigen ha Sveriges mest nöjda tv-kunder.

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har utsett Telia till vinnare inom digital-tv. Vi är stolta över att återigen ha Sveriges mest nöjda tv-kunder.

I en tid då kundnöjdhet är avgörande har Telia lyckats öka sin poäng med imponerande 2,4 jämfört med föregående år, enligt årets rapport från Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Telia tar därmed förstaplatsen inom digital-tv-kategorin och vi har nu återigen Sveriges mest nöjda tv-kunder.

Oscar Karlsson, chef för konsumentaffären på Telia, uttrycker sin glädje över resultatet och understryker företagets engagemang för att erbjuda det bästa för sina tv-tittare.

– En viktig del av framgången är vår satsning på streamingtjänster. Med en ökande användning av tjänster som TV4 Play+, Netflix, Viaplay och HBO Max har vi säkrat att våra kunder kan njuta av sina favoritprogram och en skräddarsydd tv-upplevelse när och var du vill.

Fokus på kundupplevelse är en viktig nyckel till framgången. Vår senaste tv- och streamingbox – Telia Play Hub, garanterar en bättre tittarupplevelse. Det har den senaste tiden skett betydande förbättringar, både i användargränssnitt och innehåll samt inte minst en ny programguide som gör det enklare att hitta innehåll som just du vill se.

­Sammantaget har vi under det gångna året lyssnat, lärt och utvecklats och det kommer vi fortsätta med för att behålla och ytterligare stärka vårt ledarskap inom digital-tv, avslutar Oscar Karlsson.

Tack till alla våra tv-tittare för förtroendet. Vi kommer fortsätta lyssna, utvecklas och arbeta hårt för att behålla och stärka vår position som ledare inom digital-tv i Sverige.

Är du också intresserad att skaffa tv från oss? Här hittar du hela utbudet med tv- och streamingpaket från Telia.

Topplista hos Telias tv-tittare

Populäraste programmet 2023: Wahlgrens värld
Populäraste serien 2023: Maria Wern
Populäraste filmen: Beck - Quid Pro Quo
Tre mest populära genres: Drama, Crime, Reality

Läs mer om Svenskt Kvalitetsindex (SKI) undersökning för 2023 här.

Telias tv-tjänst blev även i augusti 2023 utsedd till bäst enligt tittarna. Det via en oberoende undersökning genomförd av Nordic Bench.

Här hittar du hela utbudet av tv- och streaming från Telia.

Fler artiklar i samma ämne: