20 oktober 2023

2 min läsning

Underhållning

Spännande premiärer att se fram emot på SkyShowtime i oktober 2023

Oktober är här och med det kommer en rad spännande premiärer på SkyShowtime. Film- och serieälskare kan se fram emot ett brett utbud av underhållning som kommer att fängsla och underhålla. Här är några höjdpunkter du inte vill missa.

Skaparen bakom succéserien "Yellowstone," Taylor Sheridan ger oss nu  "Special Ops: Lioness" som du kan se från oktober på SkyShowtime. Serien är baserad på en verklig händelse.

SkyShowtime 2023

Special Ops: Lioness (premiär: 30 oktober, nya avsnitt släpps varje vecka)
Skaparen bakom succéserien "Yellowstone," Taylor Sheridan ger oss nu "Special Ops: Lioness". Serien är baserad på en verklig händelse och följer Cruz Manuelos, en tuff men passionerad ung marinsoldat som rekryteras för att gå med i Lioness Engagement Team för att bekämpa en terroristorganisation inifrån. Stjärnspäckad med skådespelare som Zoe Saldana, Nicole Kidman, Morgan Freeman och Laysla De Oliveira.

The Family Stallone (premiär: 2 oktober)
Följ med in i Sylvester Stallones värld i denna realityserie. Tillsammans med sin fru Jennifer Flavin Stallone och döttrar Sophia, Sistine och Scarlet ger docuserien en inblick i Stallones personliga liv och hans mest värdefulla tillgång: hans familj. Förutom familjen kan tittarna även förvänta sig korta framträdanden av välkända ansikten som Al Pacino och Dolph Lundgren.

Cocaine Bear (premiär: 24 oktober)
"Cocaine Bear" är en komedihorrorfilm från 2023, regisserad av Elizabeth Banks och skriven av Jimmy Warden. Filmen är löst inspirerad av den verkliga historien om den så kallade "Kokainbjörnen," en amerikansk svartbjörn som förtärde nästan 34 kg förlorat kokain. I rollerna ser vi Keri Russell, Alden Ehrenreich och O'Shea Jackson Jr.

Spoiler Alert (premiär: 13 oktober)
I "Spoiler Alert" följer vi berättelsen om Michael Ausiello och Kit Cowans förhållande, som tar en tragisk vändning när Cowan får en cancerdiagnos. Med skådespelare som Jim Parsons, Ben Aldridge och Josh Pais.

Fleeting Lies (premiär: 9 oktober)
"Fleeting Lies" följer Lucía, en högteknologisk företagsledare som har kämpat för att komma så långt bort från sina enkla rötter som möjligt. På dagen för sin befordran anklagas hon för spionage och får sparken. En spännande dramaserie med Maria Botto, Elena Anaya och Hugo Silva i huvudrollerna.

Bossy Bear (premiär: 9 oktober)
Följ med på äventyr med Bossy Bear och Turtle, ett ovanligt bästa kompispar som är perfekta för att hantera knasiga barndomsäventyr i Koreatown. En underhållande och charmig serie som kommer att få dig att skratta.

The Patrick Star Show (premiär: 12 oktober)
Patrick Star är tillbaka med sitt udda familjeliv. Följ med när Patrick fortsätter att utforska sitt galna och roliga vardagsliv i denna komiska animerade serie.

Oktober 2023 blir en månad full av spänning och underhållning på SkyShowtime. Oavsett om du gillar spionthrillers, realityserier eller komedi, kommer det att finnas något för alla. Se till att inte missa dessa fantastiska premiärer, passa på att skaffa SkyShowtime nu.

Fler artiklar i samma ämne: