02 november 2023

2 min läsning

Underhållning

November på SkyShowtime: Mycket att se fram emot i höstmörkret.

November hos SkyShowtime bjuder på en extraordinär mix av nya serier och spännande filmer. Här är några av månadens mest efterlängtade premiärer.

Frasier - en legend är tillbaka!  Frasier Crane (Kelsey Grammer) har återvänt till skärmen i en helt ny revival-serie! Se den på SkyShowtime.

SkyShowtime 2023

Frasier - en legend är tillbaka!

Frasier Crane (Kelsey Grammer) har återvänt till skärmen i en helt ny revival-serie! Följ med när Frasier återvänder till Boston för att möta nya utmaningar, knyta nya relationer och förverkliga några gamla drömmar. Förvänta dig samma briljanta humor och den oförglömliga karaktären som gjorde Frasier till en tidlös klassiker.

Tár - psykologiskt mästerverk

Tár (Cate Blanchett) är en psykologisk dramafilm från 2022, skriven och regisserad av Todd Field. Cate Blanchett briljerar som Lydia Tár, en världsberömd dirigent som ställs inför anklagelser om oetiskt beteende. Tár blev utnämnd till årets bästa film av fler kritiker än någon annan film som släpptes 2022.

Fellow Travelers - episk kärlekssaga

Baserad på Thomas Mallons roman från 2007 är Fellow Travelers en miniserie som skildrar den långvariga romansen mellan två män som först möts under McCarthyismens höjdpunkt på 1950-talet. Med Matt Bomer och Jonathan Bailey i huvudrollerna tar serien oss med på en känslofylld resa genom årtionden.

Dreamland - färgstark familjekomedi

I den soliga brittiska kuststaden Margate tar "Dreamland" oss med på en resa genom familjens hemligheter, lögner, kärlek och aspirationer. Med popikonen Lily Allen i rollistan får vi följa fyra systrars äventyr när den äldsta systern Trish väntar sitt tredje barn. När den länge försvunna systern Mel plötsligt dyker upp i deras liv, tänds gnistor och historien tar oväntade vändningar.

Star Trek: Voyager - nystart för den mäktiga resan

Star Trek: Voyager är tillbaka och nystartar! Från den 3 november 2023 kommer SkyShowtime rulla ut nya avsnitt från säsong 2 och 3. Missa inte chansen att följa med kapten Janeway och besättningen på deras resa genom rymden, fylld med hissnande äventyr, spänning och överraskningar.

Missa inte heller de kommande säsongerna:
- Säsong 4-5: 10 november 2023
- Säsong 6-7: 24 november 2023

November på SkyShowtime är helt klart en månad att se fram emot! Ta plats i soffan och låt dig svepas iväg av månadens fantastiska premiärer.

Fler artiklar i samma ämne: