15 maj 2024

3 min läsning

Underhållning

Se fram emot en månad av spänning och mys på TV4 Play

December är här och TV4 Play levererar en månad med underhållning för alla smaker. Från pulshöjande kriminaldramer till hjärtvärmande berättelser och skräckfyllda äventyr, här är några höjdpunkter att se fram emot på TV4 Play under den festliga månaden.

December är här och TV4 Play levererar en månad med underhållning för alla smaker. Från pulshöjande kriminaldramer till hjärtvärmande berättelser och skräckfyllda äventyr, här är några höjdpunkter att se fram emot på TV4 Play under den festliga månaden.

TV4 Play

Beck - Inferno (premiär 8/12)

I "Beck - Inferno" står polisgruppen inför en mystiskt lömsk mordutredning när en tvåbarnspappa skjuts till döds på en bensinstation. Samtidigt väver en komplex vänskapsdeal mellan Josef och Säpo-chefen Klas Freden samman med hela polisgruppens öden. En spännande thriller som kommer att få dig att hålla andan.

Sanningen (premiär 25/12)

"Sanningen" är ett kriminaldrama med Sofia Helin och Hedda Stiernstedt i huvudrollerna. Iris Broman tar över som chef för Kalla Fall-gruppen i Malmö, och snart vävs livsöden samman när ett kallt fall blir aktuellt igen. En berättelse om intriger, mysterier och en tragisk personlig tragedi.

Silvia - Mitt liv som drottning (premiär 23/12)

Följ med Drottning Silvia när hon blickar tillbaka på sitt liv och delar öppenhjärtigt med sig av ljusa och mörka ögonblick. Ett unikt inblick i den längsta regeringstiden för alla svenska drottningar.

Huset med den mystiska klockan (premiär 21/12

En magisk historia om tioårige Lewis, hans mystiska morbror och ett hus som döljer övernaturliga hemligheter. Med en fantastisk ensemble, inklusive Jack Black och Cate Blanchett, är detta en fantasykomedi som passar hela familjen.

Book Club (premiär 15/12)

Fyra vänner i en bokklubb ställs inför oväntade konsekvenser när de läser den hetaste romanen "Femtio nyanser av honom." En romantisk dramakomedi med Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen och Mary Steenburgen.

Green Book (premiär 15/12)

En prisbelönt film som tar oss till 1962, där en vit dörrvakt och en svart pianist skapar en oväntad vänskap under en turné i södern. En känslosam berättelse om vänskap och övervinnande av fördomar.

Archie (premiär 7/12)

Ett fyrdelat drama som skildrar livet för Hollywoods största ledande man, Archibald Alexander Leach, även känd som Cary Grant. Med Jason Isaacs i huvudrollen tar serien oss med på en resa genom en ikons extraordinära liv.

Midsommar (premiär 20/12)

Ari Asters hyllade skräckfilm tar oss med till en avlägsen by i Hälsingland där ett ungt amerikanskt par hamnar i ett midsommarfirande med övernaturliga överraskningar. En film som garanterat kommer att skaka om dina nerver.

Long Shot (premiär 21/12)

En romantisk komedi som kastar oss in i världen av politik och oväntad kärlek. Charlize Theron och Seth Rogen spelar huvudrollerna i denna underhållande berättelse om en journalist och en mäktig utrikesminister.

December på TV4 Play är fullpackad med spännande premiärer och tidlösa favoriter för att skapa den perfekta stämningen under den festliga säsongen. Så välj TV4 Play på din Telia Play hub och låt streamingfesten börja!

Fler artiklar i samma ämne: