15 maj 2024

2 min läsning

Underhållning

November på Netflix: Från kungligt drama till djupdykning i livet med Robbie Williams och William Spetz

November på Netflix bjuder på en spektakulär mix av miniserier, dokumentärer och spännande nya säsonger på dina favoritserier. Här är några av de hetaste titlarna att se fram emot.

Robbie Williams på Netflix i november 2023. Efter 25 år som framgångsrik soloartist ser Robbie tillbaka på sitt yngre jag och reflekterar över sitt liv i strålkastarljuset.copyright

Netflix 2023

Ljuset vi inte ser - Miniserie

Under andra världskrigets sista dagar korsas öden när en blind fransk tonårsflicka och en tysk soldat möts. Baserad på Anthony Doerrs Pulitzerprisbelönade roman är detta en gripande berättelse om kärlek och överlevnad.

The Killer

Efter ett ödesdigert misstag tvingas en yrkesmördare kämpa mot sina uppdragsgivare och sina egna demoner. En intensiv thriller som utforskar hämndens mörka vägar.

Robbie Williams - Miniserie

Följ med när Robbie Williams, den framgångsrika soloartisten, blickar tillbaka på sina 25 år i rampljuset. En djupdykning i en musikalisk resa som definierat en generation.

The Crown - Säsong 6

Drottning Elizabeth reflekterar över sitt arv, medan prinsessan Diana sprider stjärnglans under sina sista veckor i livet. Monarkin ställs inför en kris i den efterlängtade avslutningen av denna episka serie.

Leo

Adam Sandler ger röst åt Leo, en ödla, i denna musikaliska komedi om skolans sista år för klassens sällskapsdjur. En hjärtevärmande historia om vänskap och förändring.

Obliterated - Säsong 1

En specialstyrka stoppar en dödlig plan i Sin City och firar segern. Men när det verkliga hotet dyker upp måste de skärpa sig för att rädda Las Vegas. En adrenalinfylld thrillerserie.

NYAD

Följ med när Diana Nyad, vid 60 års ålder, ger sig ut på den nästan omöjliga utmaningen att simma 18 mil från Kuba till Florida i öppet vatten. En inspirerande dokumentär om mod och uthållighet.

Sly

Sylvester Stallone delar med sig av sin resa från nykomling till Hollywoodstjärna i denna gripande dokumentär om kärleken till filmen och överkommande av livets prövningar.

The Netflix Cup

Formel 1-förare och golfproffs möts i en stjärnspäckad tävling på Wynn Las Vegas. En unik sportupplevelse som strömmas live på engelska.

Best. Christmas. Ever!

När ödet sammanför familjer över jul, bestämmer sig Charlotte för att bevisa att hennes gamla vän Jackies liv är för bra för att vara sant. En hjärtevärmande julfilm att se fram emot.

Tore (streamar nu)

William Spetz leder en ny serie där en 27-årig man, efter en tragisk förlust, kastas in i en värld av alkohol, droger, och självrannsakan. En gripande berättelse om överlevnad och självupptäckt.

November på Netflix har något för alla smaker. Så kasta dig i soffan och låt dig svepas bort av månadens underhållningsskatt.

Fler artiklar i samma ämne: